Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, Fehér(XIAO-MI-EARPHONES2-W)(XIAO-MI-EARPHONES2-W)

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, Fehér(XIAO-MI-EARPHONES2-W)(XIAO-MI-EARPHONES2-W)
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2, Fehér(XIAO-MI-EARPHONES2-W)(XIAO-MI-EARPHONES2-W)
Nincs raktáron
27 443 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Xiaomi Mi AirDots Pro 2 (Mi True Wireless Earphones 2) bluetooth headset töltőtokkal (ZBW4493GL)
Gyors és automatikus Pop-UP párosítás
A Mi True Wireless Earphones 2 / Airdots Pro 2 egy MIUI rendszert futtató telefonnal használva extra funkciókat kap. A első csatlakozás után, ha kinyitod a töltő dobozt, egy felugró ablak automatikusan megnyílik a telefonodon a Bluetoth párosításhoz. A csatlakozás egyszerűbb, és megtekintheted a headset és a töltő doboz töltöttségi állapotát is. Gyors, automatikus párosítás, nincs várakozási idő.
Gyors töltés és hosszú üzemidő
A fülhallgató automatikusan tölt a tokjába visszahelyezve. Mint a szett, miond a tok támogatja a gyorstöltést, amely teljes feltöltést biztosít mindössze 1 óra alatt. A lejátszási idő egy töltéssel 4 óra, a töltős tokot használva pedig a teljes független üzemidő akár 14 óra. Ez a hosszú üzemidő lehetővé teszi, hogy a zenéd tovább maradjon veled.
Bluetooth 5.0 – egyenletes áramlás
A Bluetooth 5.0-val a vezeték nélküli kapcsolat még stabilabb, az átviteli sebesség még gyorsabb, a kompatibilitás még erősebb lehet. Magas minőségű audio élményt és tisztább beszédminőséget eredményez.
Félig fülbe illeszthető dizájn – kényelmes viselet
A félig fülbe illesztett dizájn jobban illeszkedik a fülcsatornához, nagyobb kényelmet és stabilitást eredményezve. Állítsd meg a zenét, hogy kommunikálhass a körülötted lévő emberekkel, anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből. A fülhallgató darabonként mindössze 4.5 grammot nyom, kompakt és könnyű, a viselése így még könnyebb és élvezetesebb.
Valóban vezetékmentes – korlátlan szabadság
A Mi Airdots Pro 2 osztott típusú vezeték nélküli kialakítást alkalmaz, és összekapcsolja a bal és a jobb oldalt a vezeték nélküli sztereó hangzáshoz. Ne érezd korlátozva magad: egyik vagy mindkét fülhallgatót lehet használni, valamint cserélhetők a különböző igények kielégítésére.
Műszaki adatok
Tömeg: 50 gTöltő csatlakozó: USB Type-CEllenállás: 32 OhmBemenet: 5.2V / 1.1AVezeték nélküli kapcsolódás: Bluetooth 5.0Töltési idő: Kb. 1 óraKülönálló használat: Kb. 4 óraTeljes üzemidő (töltős tokkal): Kb. 14 óraHatótávolság: Kb. 10 m. (nyílt tér, tereptárgyak nélkül)Támogatott audio kodekek: LHDC / SBC / AACBluetooth profilok: BLE / HFP / HSP / A2DP / AVRCP
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12