Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
1
9
8
8
9

Xiaomi Mi Smart Compact Projector mini(XIAO-SMART-PROJECTOR)

Xiaomi Mi Smart Compact Projector mini(XIAO-SMART-PROJECTOR)

Xiaomi Mi Smart Compact Projector mini(XIAO-SMART-PROJECTOR)

Xiaomi Mi Smart Compact Projector mini (SJL4014GL)
Szüksége van egy egyedi vetítőkészülékre, amelyet gyakran mozgathat egyik helyről a másikra?
Ez esetben bemutatjuk Önnek a Xiaomi a Mi Smart Compact projektort.
Élvezze a tökéletes képet és a nagyszerű hangotTalálkozzon a barátokkal, és házimozivá változtassa otthonát. A képet átméretezheti 1080p FullHD felbontásban is, 60 és 120 hüvelyk között. Valójában ki állítja, hogy csak otthon kell vetítenie? Ugyanaz a minőségi eredmény érhető el még a kertben is. Noha az ajánlott vetítési távolság 1,2 m, a kép még nagyobb távolságokon is látványos lehet, ahogyan ez sok YouTube-videóból látható. A készülék képes kezelni az automatikus fókuszt vagy a torzítás-korrekciót. Ráadásul a kivetítőnek 2 beépített hangszórója van, nagyszerű hangteljesítménnyel és Dolby / DTS támogatással, nincs szükség külön hangszórók hordozására.
Könnyen kezelhetőAz eszköz bekapcsolásakor a rendszer felkéri a Wi-Fi hálózat kiválasztására, ahová a kivetítőt csatlakoztatni kívánja. Miután ezt a beállítást elvégezte, alapvetően minden készen áll a használatra. A készüléket a mellékelt távirányítóval (a Google Assistant hangvezérlést is támogatja) vagy az okostelefonon keresztül vezérelheti az alkalmazás segítségével. Különösen az Android mobil operációs rendszer felhasználói számára a felhasználói felületnek nagyon intuitívnek kell lennie, és néhány másodpercig eltarthat a Netflix telepítése. Ha nem akarja online futni, akkor természetesen használhatja az integrált bemeneteket, mint például az USB 3.0 és a HDMI..
ParaméterekMemória kapacitás: 16 GBOperációs rendszer: Android TV 9.0Kapcsolat: Felbontás: Full HD (1080p); Világosság: 500 ANSI lms; Kivetítő képernyő: 60 ”- 120”; Kivetítési távolság: 1,2 m; Hangszóró: 5W x 2
Nincs raktáron
187 437 Ft
Nincs raktáron

Adatok

Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12

Hasonló termékek