TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
5
5
9
9

Xiaomi Mi Car Charger Pro autós töltő QC3.0 18W(XIAO-CAR-CHARGER-18W)

Xiaomi Mi Car Charger Pro autós töltő QC3.0 18W(XIAO-CAR-CHARGER-18W)

Xiaomi Mi Car Charger Pro autós töltő QC3.0 18W(XIAO-CAR-CHARGER-18W)

18W-os gyorstöltés
A Xiaomi Mi Car Charger Pro autós gyorstöltő egyik kimenetén biztosítja a Qualcomm QuickCharge szabványt támogató eszközök gyorstöltését, pl. Xiaomi, Samsung, stb. készülékek számára. Az autóban sokszor nélkülözhetetlen, hogy a lemerülőben lévő telefont az út folyamán gyorsan töltöttséghez juttasd – a Car Charger Pro-val ez nem probléma, gyorsan feltölti az okos eszközeidet.
Kettős USB port – intelligens elosztás 5V/2.4A
A két USB port egyidejű használatakor a Xiaomi Car Charger Pro nagyon gyorsan fel tudja tölteni mindkét eszközt, és intelligensen osztja el a teljesítményt a két aljzat között maximum 15W-ig.
Kiváló minőségű áramkörvezérlő chip
A Mi Car Cgarger Pro-ba épített vezérlő chip 5 áramköri védelemmel rendelkezik, amelyek nem csak javítják a töltési hatékonyságot, hanem védik az autó elektronikáját és a töltés alatt lévő eszközt is.
’Unibody’ egy részből álló ház
A Mi Car Charger Pro autós gyorstöltő áramvonalas kialakítású fémötvözet burkolata egyetlen darabból áll, amelyet réz egészít ki, amelynek a hőelvezetési képessége kiváló.
Nagy hatékonyságú töltés
A Mi Car Charger Pro autós gyorstöltő a beépített vezérlő chipnek köszönhetően intelligensen osztja el a töltéshez szükséges energiát az USB portok között. Az egyik kimenetet használva 18W-os QC3.0 gyorstöltés is használható.
Népszerű modellekhez tervezve
A Mi Car Charger Pro kompakt és stabil töltő, a kialakítása illeszkedik a legtöbb szivargyújtó aljzatba. A 12/24V bemeneti feszültséggel is üzemelő töltő kompatibilis a piacon elterjedt modellekkel.
Raktáron
3 637 Ft

Adatok

Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
6

Hasonló termékek