Xiaomi 10000 mAh Mi Wireless Power Bank Essential(XIAO-WIRELESSPBANKW)(XIAO-WIRELESSPBANKW)

Xiaomi 10000 mAh Mi Wireless Power Bank Essential(XIAO-WIRELESSPBANKW)(XIAO-WIRELESSPBANKW)
Xiaomi 10000 mAh Mi Wireless Power Bank Essential(XIAO-WIRELESSPBANKW)(XIAO-WIRELESSPBANKW)
Nincs raktáron
8 480 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Xiaomi 10000 mAh Mi Wireless Power Bank Essential
10000 mAh nagy kapacitás.
Könnyebb, vékonyabb és szebb. A 10000 mAh-s nagy kapacitás mellett a powerbank könnyű, csupán 230 gramm tömegű. Fekete és fehér színben elérhető, használata egyszerű és kényelmesen hordozható.
Két készülék egyidejű töltése.
Egy vezeték nélküli és egy vezetékes. Max. 10W-os vezeték nélküli töltés és egyportos 18W-os gyorstöltés (QuickCharge 3). Támogatja a QI Wireless-képes mobiltelefonokat és kamerákat, játék konzolokat, tableteket és más vezetékes eszköz töltését egy időben.
10W maximális vezeték nélküli töltési teljesítmény.
Cool és egyszerű a használata! Bárhol és bármikor átalakul a powerbank vezeték nélküli töltővé, amely a telefon tokban is képes a telefon töltésére*, csak nyomd meg egyszer a gombot és helyezd 5 mm-en belülre (<5mm) és miután a töltőpad érzékelte a rá helyezett eszközt, már indulhat is a vezeték nélküli töltés.
Két utas, 18W-os vezetékes gyorstöltés.
A töltés és a töltés leadás is gyorsabb lesz! Az USB Type-C bemeneti teljesítménye elérheti a 18W-is teljesítményt. Szignifikánsan lecsökkenti a töltéshez szükséges időt és a kimenethez elektronikus védelmi rendszer nyújt.
Magas minőségű Lítium-Polymer akkumulátor, amely kompatibilis a népszerű mobiltelefonokkal és digitális eszközökkel, 10000 mAh nagy kapacitású powerbank, amely képes több készülék töltésére is.
Kompatibilis különböző telefonokkal.
Apple, Samsung és Huawei modelleket is felölthetsz. A Wireless Charging Alliance által bevezetett vezeték nélküli szabványnak megfelelően tölti a QI minősítésű eszközöket.
Egyszerű dizájn.
Még kényelmesebb fogás. A csúszásgátlós bevonat biztosítja, hogy a vezeték nélkül töltött készülék ne tudjon könnyedén elmozdulni.
Intelligens FOD (Foreign Object Detection – idegentárgy észlelés)
9 pontos védelmi rendszer a még biztonságosabb kezelésért. Magas pontosságú rezisztens-kapacitív érzékelő rendszer, a továbbfejlesztett áramköri chipek hatékonyan növelik a konverziós rátát, miközben többféle áramköri védelmet is szolgáltatnak, amelyek könnyedén veszik fel a harcot a túlfeszültséggel, a kisüléssel, a magas hőmérséklettel, a rövidzárlattal és más egyéb abnormális kondíciókkal szemben. Az intelligens FOD fém tárgy észlelő és védő rendszer megvéd a véletlenül a telefon és a töltő közé kerülő fám tárgyak okozta problémákkal szemben (pl. kulcs, pénzérme), amelyek magas teljesítmény-felvételt eredményeznek.
Cellatípusa: Lítium-polimerBemenet: USB Type-CKimenet: 1 x USB-ACella kapacitása: 37Wh 3.7V (10000mAh)Bemenet: 5V/3A, 9V/2A, 12/1.5AKimenet: 10W max (Vezeték nélküli)5V/ 9V/2A, 12V/1.5A 18W max. (Vezetékes)Vezetékes töltés: Max. 18W Qualcomm QuickCharge 3Indukciós távolság: ? 5 mmTöltési idő: Kb. 4 óra (9V/2A vagy 12V/1.5A adapterrel – nem tartozék)Kb. 6 óra (5V/2A töltővel – nem tartozék)Használati hőmérséklet: 5°C ~ 35°CMéret: 147.9 x 70.6 x 16.6 mmTömeg: 230g
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12