TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
9
7
0
6

XIAOMI Mi True Wireless 2S bluetooth fülhallgató(XIAO-TWS-EARPHONES)

XIAOMI Mi True Wireless 2S bluetooth fülhallgató(XIAO-TWS-EARPHONES)

XIAOMI Mi True Wireless 2S bluetooth fülhallgató(XIAO-TWS-EARPHONES)

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S TWS Bluetooth fülhallgató
Teljes modellfrissítés és intelligens vezeték nélküli technológia. Alacsony késeltetés. 24 órás üzemidő. Vezeték nélküli töltés. Közvetlen szimultán átvitel a fülhallgatókra.
Bal és jobb fő fülhallgatók - Erősebb teljesítmény.
A Mi True Wireless Earphones 2 egy kétmagos chippel van szerelve és rendelkezik a binaurális szinkronizációs technológiával*, amely párhuzamosan továbbítja az audio jelet a bal és a jobb fülhallgatóba, így hatékonyan csökkenti a hang késleltetést, minimalizálja az interferenciát és a kapcsolódást még stabilabbá teszi mindkét fülhallgatóhoz.
Komplett hardver és szoftver optimalizáció. Új élmény, alacsony késleltetéssel.
Az LDHC Bluetooth* dekódolás teljesen a MIUI rendszerre van optimalizálva és maga a hardver is egy új felépítéssel lett ellátva. Amikor az alacsony késleltetés be van kapcsolva, a hang késése szignifikánsan csökken, amely javítja az audio-vizuális élményt, pl. gaming, filmnézés. * Az LDHC kodek támogatás csak bizonyos okostelefonokkal érhető el.
Környezeti zaj szűrés a kristálytiszta beszélgetésekhez
Nem kell az interferencia miatt izgulnod. A kettős mikrofonon alapuló zajcsökkentési technológia High-Definition hangfelismerést és beszédminőség javulását eredményezi.
Dinamikus kompozit tekercs – visszaállítja a zene részleteit.
A Mi True Wireless Earphones 2S egy-egy 14.2 mm-es, nagy méretű hangszóróval rendelkezik, kompozit alapú, dinamikus tekercseléssel. A basszus teljes és mély, a középhangok természetesek és puhák, miközben a magas frekvenciájú hangok világosak és tiszták. Tisztább hang és maradéktalan, teljes részletek. Visszaállítja a hang részleteit egy kellemesebb hangélményért.
Vezeték nélküli töltés 24 órás akkumulátor-élettartammal, hogy társalgásban maradj egész nap.
Köszönhetően a következő generációs chipben lévő energiafelvétel-kontrollnak és a megnövelt akkumulátor kapacitásnak, az üzemidő kb. 24 órára emelkedett a tokkal, vagy 5 óra fülhallgatós független használattal. A tok kompatibilis a piacon lévő QI Wireless töltőpadokkal az egyszerű töltés érdekében, biztosítva a fülhallgatók teljes feltöltését.
Érintsd meg kétszer a zenelejátszóhoz, a hívásokhoz vagy a hangasszisztenshez való hozzáféréshez.
Érintsd meg a fülhallgatót a zenelejátszó, a hívások vagy a hangasszisztens eléréséhez. Az okostelefon kézbe vétele nélkül is működő funkció.
Gyors és automatikus Pop-UP párosítás*
A Mi True Wireless Earphones 2S egy MIUI rendszert futtató telefonnal használva extra funkciókat kap. A első csatlakozás után, ha kinyitod a töltő dobozt, egy felugró ablak automatikusan megnyílik a telefonodon a Bluetoth párosításhoz. A csatlakozás egyszerűbb, és megtekintheted a headset és a töltő doboz töltöttségi állapotát is. Gyors, automatikus párosítás, nincs várakozási idő.
Fülbe helyezés észlelés a beépített optikai szenzorral – Kivételnél szünetel a zene.
A beépített infravörös szenzor valós időben tudja érzékelni, ha a fülhallgatót a füledbe helyezed. Érzékeli, ha behelyezed, és a zenelejátszás automatikusan folytatódik, vagy leáll, ha eltávolítod. Mindegy, zenét hallgatsz vagy filmet nézel éppen, nem fogsz elszalasztani egyetlen pillanatot sem belőle.
Bluetooth 5.0* mikrochip – egyenletes áramlás.
A Bluetooth 5.0* mikrochippel a vezeték nélküli kapcsolat még stabilabb, az átviteli sebesség még gyorsabb, a kompatibilitás még erősebb lehet. Magas minőségű audio élményt és tisztább beszédminőséget eredményez.
Félig fülbe illeszthető dizájn – kényelmes viselet.
A félig fülbe illesztett dizájn jobban illeszkedik a fülcsatornához, nagyobb kényelmet és stabilitást eredményezve. Állítsd meg a zenét, hogy kommunikálhass a körülötted lévő emberekkel, anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből. A fülhallgató darabonként mindössze 4.5 grammot nyom, kompakt és könnyű, a viselése így még könnyebb és élvezetesebb.
Valóban vezetékmentes – korlátlan szabadság.
A Mi True Wireless Earphones 2S osztott típusú vezeték nélküli kialakítást alkalmaz, és összekapcsolja a bal és a jobb oldalt a vezeték nélküli sztereó hangzáshoz. Ne érezd korlátozva magad: egyik vagy mindkét fülhallgatót lehet használni, valamint cserélhetők a különböző igények kielégítésére.
A Mi True Wireless Earphones 2S prémium hang-, és beszédminőséget biztosít zavaró kábelek nélkülA támogatott Mi és Redmi telefonokkal a fülhallgató felugró ablakos menüből párosíthatóA félig fülbe helyezhető dizájn az elérhető legjobb illeszkedést biztosítja huzamosabb használat esetén isA fülhallgató támogatja az AAC és LDHC szabványokat, amelyek továbbfejlesztett audio kodekek a prémium hangminőség érdekébenA beépített optikai szenzor észleli, ha kiveszed a füledből a fülhallgatót és leállítja a zenelejátszástNem kell újra párosítani, ha csak a jobb vagy bal oldali fülhallgatót használnád. Mindkét oldal működik függetlenül és automatikusan kapcsolA fülhallgatótok támogatja a vezeték nélküli töltést a QI Wireless minősítésű töltőpadokonA kettős mikrofon környezeti zajszűrésének segítségével a hívások hangminősége kristálytiszta maradA fülhallgató kb. 5 órás üzemidővel rendelkezik egy feltöltés után, amely a tokkal együtt kb. 24 órára növelhető
Műszaki adatok:
Töltő csatlakozó: USB Type-CEllenállás 32 ohmBemenet: 5.2V / 1.1ATöltés: Type-C USB kábel vagy QI Wireless töltőpadVezeték nélküli kapcsolódás Bluetooth 5.0Töltési idő Kb. 1 óraKülönálló használat Kb. 5 óraTeljes üzemidő (töltős tokkal) Kb. 24 óraHatótávolság Kb. 10 m. (nyílt tér, tereptárgyak nélkül)Támogatott audio kodekek: LHDC / SBC / AACBluetooth profilok: BLE / HFP / HSP / A2DP / AVRCPTömeg 52 g. (egy fülhallgató 4.5 g.)
Raktáron
Raktáron
23 353 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
6
Hasonló termékek