XIAOMI Mi TWS Earbuds basic2 bluetooth fülhallgató(XIAO-TWS-EARBUDS)(XIAO-TWS-EARBUDS)

XIAOMI Mi TWS Earbuds basic2 bluetooth fülhallgató(XIAO-TWS-EARBUDS)(XIAO-TWS-EARBUDS)
XIAOMI Mi TWS Earbuds basic2 bluetooth fülhallgató(XIAO-TWS-EARBUDS)(XIAO-TWS-EARBUDS)
Nincs raktáron
10 632 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2 Bluetooth mikrofonos fülhallgató
A Redmi AirDots Bluetooth 5.0 támogatással készült vezeték nélküli fejhallgató. Felszerelt beépített Realtek 8763 chip, amely kétoldalú hívásokhoz használható, és a digitális DSP zajcsökkentés biztosítja a hangminőséget.
És mit hoz nekünk a Redmi AirDots?
Vezeték nélküli mágneses fejhallgató 300mAh Powerbank-talUltra stílusos kialakítás, kiváló feldolgozás, könnyű és hordozhatóBT5.0, kristálytiszta hang, köszönhetően a hangsugárzónak a behatolási hanggalJó hang a zajcsökkentéssel. Kompakt és kiváló minőségű, kiváló hallási élményt nyújt, mind otthoni, mind szabadtéri tevékenységekhez.Ergonomikus fülforma puha szilikon fülhegyekkel, amelyek a zenét a fülre irányítják, és a külső zajt elkülönítik.Integrált vezérlők a hangerő beállításához, a zene lejátszásához és a híváshoz, egyszerű és gyors egykezes működéshezA 7.2 mm-es hangvezérlők mély basszust és kiváló minőségű sztereó hangot biztosítanakEgygombos vezérlőgomb
Kellemes viselet
Könnyű és kényelmes viselet a Redmi AirDots csúcspontja, köszönhetően az egyes fejhallgatók szigorú súlyellenőrzésének mindössze 4,1 grammra (egy). Nem kell aggódnia, hogy kijut. A gyártók előkészítettek három olyan füldugó modellt, amelyek megfelelnek a magasabb követelményeknek, például futás közben.
A zene teljes és tiszta - minden amire szüksége van!
A Redmi AirDots 7,2 mm-es audio-illesztőprogramokkal rendelkezik, amely alacsony frekvenciájú és közepes és magas frekvenciájú. A kompakt kialakításban a Xiaomi még mindig kínál DSP intelligens zajcsökkentő technológiát, nem kell aggódnia a hívás minőségéről, a fejhallgató eltávolítja a környezeti zajt, így a másik fél egyértelműen hallja a hangodat.
Vezeték nélküli fejhallgató + vezeték nélküli töltés
A Mi AirDots-nak igazi vezeték nélküli sztereó (TWS) technológiája van, amely mindkét fülhallgatón elosztja a hangot, hogy valóban vezeték nélküli élményt nyújtson. A vezetékek nem érintő élményt nyújtanak, a készlethez tartozik egy töltődoboz a tároláshoz és a vezeték nélküli töltéshez, ami rendkívül egyszerű és kényelmes.
Kompakt szerkezet
Lehkost hatalmas lesz! A kompakt forma is számít! Minden kézibeszélő súlya mindössze 4,1 gramm, ami könnyebb, mint az érmék. A sima, kerek test hosszabb ideig tartja a fülét.
És végül: titkos AirDots készségek
A Redmi AirDots rendelkezik egy vezérlőgombbal az egyik fejhallgatón, amely különböző funkciókat hajt végre a kikapcsolás és a bekapcsolás mellett. Egy kattintás szünetelteti a dalokat, és duplán kattintva ébred fel a Voice Assistant-ot, mint a XiaoAI asszisztens és az Apple Siri asszisztense A gomb a mobiltelefonjának vezérlésére és fénykép készítésére is használható. A vezetésre összpontosíthat, és az útvonalat már terveztük.
Fülhallgatók tömege: 4,1 g /dbTöltőtok tömege: 35,4 gFülhallgatók mérete: 26.65 x 16.4 x 21.6 mm /dbTöltőtok mérete: 62 x 40 x 27.2 mmBluetooth protokollok: AVRCP / HSP / HFP / A2DPÜzemidő töltőtokkal: 12 óraTöltőtok kapacitása: 300 mAhBluetooth verzió: 5.0
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12