Tronsmart Element T6 Max SoundPulse Bluetooth Hangszóró TSET6MAX

Tronsmart Element T6 Max SoundPulse Bluetooth Hangszóró TSET6MAX
Tronsmart Element T6 Max SoundPulse Bluetooth Hangszóró TSET6MAX
Nincs raktáron
34 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
- 60W-os kimenetm, DPS technológia
- Akkumulátor: Beépített, 12.000 mAh
- Akár 20 órás lejátszási idő
- Érintőpanel
- Bluetooth 5.0 és NFC
- Vízállóság: IPX5*
- Méret: 140 x 140 x 193 mm
- Tömeg: 2070

Páratlanul gazdag, tiszta hangzás és kompakt méret. Egyesíti a Tronsmart szabadalmaztatott SoundPulse™ audio technológiáját és az egyedi meghajtású hangszórókat a maximális 60W kimeneti teljesítmény eléréséhez, amely kiegyensúlyozott, részlet-gazdag, széles spektrumú és a szoba minden sarkába eljut.

A T6 Max finoman hangolt audio élményt biztosít, és elég nagy hozzá, hogy minden irányban megfelelően üssön, kitöltve a szobádat gazdag, állandó és kristálytiszta hanggal. A rendkívüli hang a professzionálisan megtervezett és elhelyezett 4 db. magas hangszóró és 1 mélynyomónak köszönhető.

Az egyedi tervezésű elrendezés 8 passzív radiátort vonultat fel, amely masszív hangot biztosít, még a legkeményebb basszusütésnél is, és nem csak hallani fogod ezt, hanem érezni is., még alacsonyabb hangerőnél is.

Az exkluzív SoundPulse™ technológia alapján tervezve, hogy a basszus minden üteme még intenzívebb, a hang még részletesebb és még pontosabb legyen.

A dizájn klasszikus cilinder, amely prémium alumínium-ötvözetből és textil bevonatból áll, és tényleg elegáns külsőt és érzést ad az Element T6 Max-nak. Magára vonja a figyelmet minden szögből, így bármely lakás vagy ház ikonikus dekorációjává válhat.

Engedd el az alacsony akkumulátor szinten való szorongást. A beépített, újratölthető, 12.000 mAh kapacitású akkumulátor kb. 20 óra folyamatos zenelejátszást biztosít neked egyetlen töltéssel – ez elegendő, hogy a kedvenc zenéid a nap minden percében ott legyenek veled.

Csatlakoztathatsz vezeték nélkül két Element T6 Max hangszórót egy kiemelkedő hangélményhez. Élvezd az igazi otthoni házimozit térhatású hangzással.

Intuitív érintőpanel beépített világítással Beépített hangerő és kapcsolat-vezérlés a készülék tetején, csupán finoman érintsd meg az összes funkció eléréséhez. Az integrált világítással egyszerűen felismerheted a gombokat még sötétben is.

Az IPX5* védettségével a Tronsmart Element T6 Max ellenáll az izzadtságnak, a fröccsenő víznek és az esőnek.

Férj hozzá Siri-hez vagy a Google Segédhez, hogy ellenőrizd a naptáradat, beállíthass riasztásokat és emlékeztetőket és még többet a hangszóródon keresztül egyetlen koppintással.

Steameld a zenét vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül, hogy élvezhesd az egész szobát kitöltő hangzást. Vagy egyszerűen érintsd meg az NFC képes telefonoddal a hangszórót és máris elindul a zenelejátszás.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről