Tesla vízszint és vizszivárgás érzékelő (TSL-SEN-WATER )

Tesla vízszint és vizszivárgás érzékelő (TSL-SEN-WATER )
Tesla vízszint és vizszivárgás érzékelő (TSL-SEN-WATER )
Raktáron
7 530 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Plug
Egy okosotthon kiépítését tervezed az otthonodban, vagy elég, ha a normál készülékeket okossá alakítod? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tesla Smart Plug okos konnektort. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki. A termék képes a készülékek energiafogyasztását is mérni. A Tesla Smart Plug okos konnektor képes önállóan működni anélkül,hogy központi egységhez kellene csatlakoztatni. Ehhez a konnektorhoz a vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi segítségével lehetséges.
A Tesla Smart Plug okos konnektor legfontosabb jellemzői
Maximális terhelés: 3680 W Maximális áramerősség: 16 AMaximális feszültség: 230 VEz az okos konnektor a hétköznapi készülékeket is okossá tesziVezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztülHangvezérlési lehetőség a Tesla okos konnektorhozWi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságértIdeális a készülékek idő- és kézi vezérléséhezA Tesla Smart Plug naprakész információkat mutat mindigVezéreld mindössze egyetlen alkalmazással a Tesla termékeket Önállóan dolgozikKompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával
Vezérlés a Tesla Smart intelligens alkalmazáson keresztül
A Tesla Smart Plug okos konnektort kényelmesen vezérelheted a Tesla Smart alkalmazás segítségével, amelyet letölthetsz bármely mobileszközödre. Az okos konnektor így bárhonnan és bármikor könnyedén vezérelhető.
Tesla okos konnektor hangvezérlési lehetőséggel
A Tesla Smart alkalmazást csatlakoztathatod a Google Asszisztens és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasítások segítségével kommunikálj a Tesla Smart Plug okos konnektorral. A kezelése abszolút kellemes és innovatív.
Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért
A Tesla Smart Plug okos konnektor rendelkezik egy Wi-Fi vevővel, amellyel csatlakoztathatod az otthoni hálózathoz. A Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a párosítást.
Tesla Smart Plug, mint nagyszerű segítő minden otthon számára
A Tesla Smart Plug okos konnektor nagyszerű segítség minden otthonban. Az aljzat ideális a készülékek idő- és kézi vezérlésére vagy az áram és a hosszú távú energiafogyasztás mérésére egyaránt. A Tesla Smart Plug okos konnektor teljes áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott készülékedről.
A Tesla Smart Plug mindig naprakész információkat mutat
Egyszerűen csatlakoztasd a Tesla Smart Plug okos konnektort az intelligens alkalmazáson keresztül, amely megmutatja, hogy a konnektor éppen be- vagy ki van-e kapcsolva. Mindig áttekintheted, hogy milyen készülékek vannak bekapcsolva, illetve épp ellenkezőleg, melyek nincsenek bekapcsolva. Biztosan veled is előfordult már néhányszor, hogy nem voltál biztos benne, hogy kikapcsoltál-e egy bizonyos készüléket, de a Tesla Smart Pluggal ez nem fog többé előfordulni.
Csatlakoztasd a Tesla Smart Plugot egy intelligens alkalmazással
A Tesla Smart alkalmazás ingyenesen elérhető. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást iOS vagy Android operációs rendszert futtató okoseszközödre. Így mindent megtehetsz, amit csak szeretnél.
Tesla termékek vezérlése egyetlen alkalmazással
Ha a Tesla bármely más termékével rendelkezel otthon, akkor az összeset mindössze egyetlen alkalmazással vezérelheted. Röviden minden úgy van beállítva, hogy a lehető legkönnyebben vezérelhesd készülékeidet.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12