Tesla okos páramentesítő, XL

Tesla okos páramentesítő, XL
Tesla okos páramentesítő, XL
Raktáron
83 806 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Smart Dehumidifer XL páramentesítő
A praktikus Tesla Smart Dehumidifer XL páramentesítő kivonja a levegőből a szükségtelen nedvességet, ami a penész okozója. Ezen mobil, Tesla Smart márkájú készüléket 30 m2 -es helyiségbe javasoljuk. Hibátlan teljesítményét 12 l/nap kapacitása is bizonyítja. 3,2 l térfogatú víztartályának hála, alkalmankénti használat esetén, sem kíván gyakori figyelmet. 45 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár egész nap bekapcsolva lehet hagyni.
A minőségi Tesla Smart Dehumidifer XL párátlanító fő jellemzői
Páramentesítő kapacitása egészen 12 l/napMaximális szobaméret: 30 m2Víztartály űrtartalma: 3,2 lA dizájnos Tesla Smart által készített párátlanító további hasznos funkciói: teljesítményszabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás és automatikus párátlanítás
A korszerű Tesla Smart Dehumidifer XL páramentesítő további lényeges funkciói
A hibátlan minőségű Tesla Smart Dehumidifer XL időzítővel ellátott, mely segítségével saját elképzelésed alapján határozhatod meg a berendezés bekapcsolásának időpontját. A teljesítmény állítható, ezzel is koordinálva a készülék energiafogyasztását, illetve zajszintjét. Ez a típusú párátlanító azonnal leáll, amikor a víztartály megtelt. Természetesen áttekinthető és jól olvasható integrált kijelzővel is kiegészítették.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12