Tesla okos lézeres robotporszívó

Tesla okos lézeres robotporszívó
Tesla okos lézeres robotporszívó
Raktáron
111 746 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Robot Vacuum Laser okos porszívó
Ez a nagy hírű Tesla Smart Robot Vacuum Laser egyszerűbbé teszi a padlófelületek tisztítását. Konkrétan ez a fajta robotporszívó moppal felmosáshoz, szőnyegtisztításhoz, száraz és nedves tisztításhoz és antibakteriális ajánlott. A működési idő akár 140 perc egy feltöltéssel a Li-ion akkumulátornak köszönhetően. Ezen felül, saját maga kiértékeli aktuális töltöttségi állapotát és ha már ideje van automatikusan visszaindul a töltőállomásra. Töltési ideje 6 óra. A tiszta, pormentes levegőt a hepa szűrő biztosítja, mely nem veri fel a port A portartály teljes térfogata 0,6 l, tehát nem jelent problémát számára a nagyobb szobák porszívózása. Kifejezetten a következő típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz és szőnyegre.
Tesla Smart Robot Vacuum Laser okos porszívó fő tulajdonságai
Felmosás funkcióAz alábbi típusú padlóhoz tervezték: minden padlótípushoz és szőnyegreRengeteg időt takaríthatsz meg veleAz üzemidő akár 140 perc egyetlen feltöltésselAz ismert Tesla Smart márkájú okos porszívó töltési ideje 6 óraVezérlés okostelefon segítségévelSaját maga kiértékeli töltöttségét és szükség esetén automatikusan visszatér a töltőállomásraMűködését leesésgátló és ütközésgátló érzékelők segítikA tiszta levegőt a nevezetes Tesla Smart márkájú robotporszívóban található hepa szűrő garantálja1,5cm magas akadállyal is megbirkózikSzíne: fehérZajszintje: 65 dB(A)Tisztítás módja: kefék és felmosásTömege csupán: 2,7 kgMéret: 33 × 7,6 × 33 cm
Tesla Smart Robot Vacuum Laser mopos robotporszívó
Hatalmas előnye, hogy az automatikus porszívózás mellett, moppal is el lett látva, így még több időt takaríthatsz meg vele. Ez a típusú robotporszívó egészen 1,5 cm magas küszöbbel is könnyűszerrel megbirkózik. Sőt, a nagyszerű Tesla Smart Robot Vacuum Laser működését praktikus zuhanásgátló érzékelők is segítik. Egy újabb tartozéka hasonlóképpen említésre méltó – az okos porszívó virtuális fal elemmel ellátott, mely bárhová elhelyezhető, ahol nem akarod, hogy a porszívó takarítson.
A népszerű Tesla Smart robotporszívójának egyéb tartozékai és jellemzői
A csomagban természetesen megtalálható a készülékhez tartozó töltőállomás is. Praktikus funkciói közül nem hiányozhat az okostelefonon keresztül történő vezérlés sem.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12