Tesla okos légtisztító, Pro XL

Tesla okos légtisztító, Pro XL
Tesla okos légtisztító, Pro XL
Raktáron
107 555 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Air Purifier Pro XL légtisztító
Légtisztító nagy helyiségekbe
Nagy teljesítményének köszönhetően az intelligens tisztító tisztítja és frissíti a levegőt akár 61 m2-es nagy helyiségekben is. Megszabadít a portól, a pollentől és a kellemetlen szagoktól, valamint eltávolítja a vírusokat és baktériumokat. Az intelligens tisztító tökéletesen tiszta levegőt juttat bármely szobájába. Ezenkívül az okosasszisztenst könnyedén vezérelheti iOS és Android mobilalkalmazáson keresztül.
Friss levegő, mint a természetben
Te is szereted a tavaszi vagy őszi erdő friss levegőjét? Pontosan ilyet készíthet otthon egy tisztítószerrel. Ionizálója van, amely egészséges anionokat bocsát ki a környezetbe. Ezek eltávolítják a mikrobákat, semlegesítik a szagokat, például a cigarettafüstöt, és felfrissítik a levegőt a helyiségben. Nem számít, hogy a konyhába vagy a hálószobába helyezi - az intelligens tisztítógép okos rendszerének és egyszerű kialakításának köszönhetően mindenhova elfér!
A szűrők felfogják a legfinomabb port és pollent
Ha allergiában vagy asztmában szenved, el fogja ragadni az intelligens tisztítót. A tisztító hatékony eszköze a réteges HEPA szűrő. A 0,3 mikrométeres méretű részecskék 99%-át befogja, ami körülbelül 200-szor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője. A pollen és a por nem jut át rajta, így a tisztítószer kiválóan alkalmas allergiásoknak és asztmásoknak. Mindazok számára is kiváló, akik nem szeretik a dohányzás okozta füstöt.
Az UV lámpa sterilizálja a levegőt és elpusztítja a mérgező anyagokat
A titán-dioxidból készült ráccsal kombinált UV-lámpának köszönhetően a tisztítószer eltávolítja a gyakori vírusokat és baktériumokat, valamint a háztartásokban gyakran előforduló mérgező anyagokat. Ez a szűrés megszabadítja Önt a veszélyes toluoltól, xiloltól, benzoltól vagy formaldehidtől.
A tisztító automatikusan ellenőrzi a levegő minőségét
A levegőminőség-érzékelő folyamatosan figyeli a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a tisztító teljesítményét, hogy Ön optimális levegőminőséget biztosítson. Ha viszont saját kezűleg szeretné vezérelni a tisztítót, mindent beállíthat a mobilalkalmazásban, elérhető iOS-re és Androidra. Önön múlik, hogy az automatikus vagy a kézi üzemmódot választja.
Teljesítmény: 60 WLégtisztító teljesítmény: 510 m3/óraAjánlott szobaméret: 43-61 m2Maximális zaj: 68 dB(A)Minimális zaj: 20 dB(A)
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12