ÚJ

Tesla okos légtisztító, Pro M

Tesla okos légtisztító, Pro M
ÚJ
Tesla okos légtisztító, Pro M
Raktáron
68 439 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Air Purifier Pro M levegőtisztító
A kiváló Tesla Smart légtisztító kellemes levegőt szavatol az allergiában, asztmában vagy más légzési nehézségekben szenvedőknek. Ez a hordozható készülék pont megfelel az akár 25 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A lenyűgöző hatékonyságáról a légtisztító kapacitás mond el többet – ez a légtisztító akár 210 m3/óra levegő megszűrésére is képes. A levegőt elsőként megtisztítja a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrőnek hála. A katalitikus szűrő kiváló az olyan ártalmas anyagok eltávolítására, mint például a formaldehid, a benzol és az ammónia. A megbízható Tesla Smart levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA filter, amely gyorsan felfogja a baktériumok és allergének közel 100%-át. A nemkívánatos szagok és a konyhában keletkező pára eltüntetéséhez a szénszűrő a legmegfelelőbb választás. Az UV lámpa még a legalattomosabb baktériumokat is elpusztítja és tökéletesen steril környezetet szavatol. Utolsó lépésként a készülék negatív ionokkal dúsítja a levegőt, így olyan friss lesz, akár eső után. Az alábbi méretekkel rendelkezik: 347 × 535 × 175 mm.
Tesla Smart Air Purifier Pro M levegőtisztító fontosabb tulajdonságai
A népszerű Tesla Smart légtisztító 25 m2 helyiségmérethez ajánlottA HEPA szűrő kiszűri a levegőből a porszemcsék és az allergének 99%-átA szén szűrő megszűri a különböző füstöket, gőzöket, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a kellemetlen szagokatAz előszűrővel megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektőlA katalitikus szűrő eltávolítja a levegőből a mérgező anyagokatMaximális zajszint: 54 dB(A), min. zaj: 20 dB(A)A készülék teljesítménye 210 m3/óraTesla Smart levegőtisztítójának méretei 347 × 535 × 175 mm
Tesla Smart Air Purifier Pro M légtisztító legfontosabb funkciói
A kiváló Tesla Smart légtisztító mindig feltérképezi, hogy milyen a levegő aktuális állapota és annak alapján becsüli meg, hogy szükséges-e a megszűrése. Ez a remek légtisztító időzítéssel is képes működni, amellyel szükség szerint állíthatod be a működési időt. A teljesítményt gond nélkül megválaszthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, de a zajterhelést is. Ezen túl automata üzemmódban is működtethető, vagyis az eszköz a levegő minőségének analizálása alapján állítja be a teljesítményszintet. A berendezés vezérlése mobil applikációval is lehetséges. A digitális kijelző és az érintőképernyő hasznos kiegészítő, amely gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé. Mindemellett, gyermekzárral is büszkélkedhet, ami főleg akkor hasznos, ha csintalan gyermekek vannak a közelben. A levegő minőségét intelligens porérzékelők figyelik, amelyek szennyeződés esetén automatikusan növelik a tisztítási teljesítményt. A kiváló Tesla Smart légtisztító óriási előnye a Wi-Fi technológia támogatása. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és az intuitív kezelhetőséget.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12