Tesla okos légtisztító, Mini

Tesla okos légtisztító, Mini
Tesla okos légtisztító, Mini
Raktáron
37 007 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Air Purifier Mini levegőtisztító

A megbízható Tesla Smart légtisztító friss levegőt garantál főként az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható eszköz abszolút jól illik az akár 14 m2 nagyságú szobákba. A eredményességéről a légtisztító kapacitás tanúskodik – ez a berendezés akár 120 m3/óra levegő szűrésére is képes. A levegőt első lépésként megszűri minden nagyobb szennyeződéstől az előszűrőn át. A katalitikus szűrő kiváló az olyan anyagok kiszűrésére a levegőből, mint a benzol, a formaldehid vagy az ammónia. A közismert Tesla Smart levegőtisztító elsődleges eleme a HEPA szűrő, amely villámgyorsan megszűri a pollenek, porrészecskék és baktériumok közel 100%-át. A kellemetlen szagok ártalmatlanításához a szénszűrő a jó választás. Befejezésül a gép negatív ionokat juttat a levegőbe, így olyan friss lesz, akár vihar után. Mérete: 243 × 310 × 243 mm.
Tesla Smart Air Purifier Mini levegőtisztító főbb tulajdonságai
A jól ismert Tesla Smart légtisztító 14 m2 helyiségmérethez javasoltA HEPA filter megszűri a baktériumok és allergének 99%-átA szén szűrő megfogja a konyhai gőzöket, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokatAz előszűrő segítségével megszűri a levegőt a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektőlA katalitikus szűrő eltávolítja a toxikus anyagokatLégtisztító teljesítmény: 120 m3/óraTesla Smart levegőtisztítójának méretei: 243 × 310 × 243 mm
Tesla Smart Air Purifier Mini légtisztító fontos funkciói
A modern Tesla Smart légtisztító mindig felméri környezetének klímáját és annak alapján dönt arról, hogy kell-e javítani rajta. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítő funkciót is magáénak tudhat, azaz elvárásaidnak megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A kiváló Tesla Smart légtisztítót csendes módra is át lehet állítani a zavartalan és pihentető alváshoz. Emellett automata üzemmódban is működtethető, vagyis az eszköz maga a levegő minőségének analizálása alapján testre szabja a teljesítményt. A berendezés vezérlése telefonos alkalmazással is lehetséges. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést. Emellett, gyermekzárral is dicsekedhet, ami kifejezetten praktikus, ha gyermekeidben túl nagy a felfedezővágy. A jól ismert Tesla Smart légtisztító óriási előnye a Wi-Fi technológia. Valamint, ötvözi a vonzó, kompakt kialakítást és a modern kezelhetőséget.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12