Tesla okos kapcsoló (TSL-SWI-WIFI1 )

Tesla okos kapcsoló (TSL-SWI-WIFI1 )
Tesla okos kapcsoló (TSL-SWI-WIFI1 )
Raktáron
6 412 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Switch Dual kapcsoló
Állítsd be kedvenc világításodat a Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló segítségével. A távvezérléshez használd a mobiltelefonodon lévő alkalmazást további világítási jelenetek beállításához. A Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló kompatibilis a Google Asszisztens és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel.
A Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló legfontosabb jellemzői
A Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló távolról és hangutasításokkal is vezérelhetőMobilalkalmazásKommunikál hangalapú asszisztensekkelA Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló lehetővé teszi a fényerősség beállításátAz alkalmazás lehetővé teszi bármilyen világítási jelenet beállítását
A Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló jeleneteinek beállítása
A mobilalkalmazás segítségével testre szabhatod a Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsolót a saját preferenciáidnak megfelelően. Ha például mindig ugyanabban az időben érsz haza, állítsd be a vezérlést úgy, hogy amikor belépsz az ajtón, mindig kellemes fényviszonyok várjanak. Azonban megannyi jelenet közül választhatsz.
Wi-Fi kapcsolat
A Tesla Smart Switch Dual intelligens kapcsoló Wi-Fi vevővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a kapcsolót bárhonnan vezéreld a Tesla Smart mobilalkalmazás segítségével, amely a világ számos nyelvén elérhető. Kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12