Tesla okos dimmer

Tesla okos dimmer
Tesla okos dimmer
Nincs raktáron
9 346 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Tesla Smart Dimmer
Állítsd be kedvenc világításod közvetlenül a Tesla Smart Dimmer panelen. A kézi vezérlésnek köszönhetően értékelni fogod a forgatható tárcsát, amelyen beállíthatod a kívánt fényerősséget. A távvezérléshez használd a mobiltelefonhoz tartozó alkalmazást további világítási forgatókönyvek beállításához. A Tesla Smart Dimmer kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa hangalapú asszisztensekkel.
A Tesla Smart Dimmer intelligens kapcsoló legfőbb jellemzői
A Tesla Smart Dimmer manuálisan, távolról és hangutasításokkal is vezérelhetőForgatható, állítható tárcsával rendelkezikMobilalkalmazáshoz kapcsolhatóKommunikál a hangalapú asszisztensekkelA Tesla Smart Dimmer kapcsoló lehetővé teszi a fényerősség beállításátAz alkalmazás lehetővé teszi bármilyen világítási forgatókönyv beállításátTesla Smart Dimmer intelligens kapcsoló forgatókönyv beállításaiA mobilalkalmazás segítségével testreszabhatod a Tesla Smart Dimmer-t preferenciáid szerint. Ha például mindig ugyanabban az időben érsz haza, állítsd be a vezérlést úgy, hogy amikor hazaérsz, mindig kellemes fényviszonyok legyenek. Mindazonáltal számtalan forgatókönyv közül lehet választani.
Wi-Fi kapcsolat
A Tesla Smart Dimmer intelligens kapcsoló Wi-Fi vevővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan vezérelhesd a kapcsolót a Tesla Smart mobilalkalmazás segítségével, amely a világ számos nyelvén elérhető. Kompatibilis mind az Android, mind az iOS operációs rendszerekkel.
Méretek:86 × 86 × 53,5 mm
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12