Tesla Smart Párátlanító XL (TSL-AC-VIRGO )

Tesla Smart Párátlanító XL (TSL-AC-VIRGO )
Tesla Smart Párátlanító XL (TSL-AC-VIRGO )
Nincs raktáron
83 806 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Tesla Smart Camera 360 (2022)
Egy intelligens beltéri kamera figyeli mindazt, ami az otthonában történik. Folyamatosan figyeli a mozgást a környezetében, és automatikusan mögé fordul mindkét tengelyben – vízszintesen és függőlegesen. A beállítások széles skálájával, intelligens funkciókkal és kétirányú hanggal rendelkezik. A LED lámpák segítségével kiváló minőségű, Full HD felbontású videófelvételeket készít még félhomályban és teljes sötétségben is.
· 360°-os elforgatás és hangot és mozgást követő automatikus mozgás· éjszakai látás· Utófény 10 m-ig· kétirányú audiokommunikáció

Intelligens funkció
A Tesla Smart Camera 360 (2022) maga is érzékeli a szokatlan hangokat és mozgásokat intelligens algoritmusok és érzékelők segítségével, és valós időben értesíti Önt okostelefonon keresztül, ha például valaki betöri az ablakot, vagy ha valaki kitartó gyereksírást hall. A kiváló minőségű videofelvételt hanggal is elmentik, a kétirányú hangzásnak köszönhetően például elriaszthatja a nem kívánatos látogatót, vagy megnyugtathatja a gyermeket vagy házi kedvencet, ha a kamerán keresztül beszél hozzájuk.
Speciális beállítási lehetőségek
Azt szeretné, hogy a kamera csak akkor rögzítsen, amikor Ön munkahelyen vagy szabadságon van? Egyszerűen beállíthat egy privát módot, hogy például minden nap délután öt óra után éjfélig automatikusan kikapcsoljon. Vagy állítsa be azt a látómezőt, amelyre a kamera fókuszálni fog. A magánélet fokozottabb tiszteletben tartása és az új dizájn mellett a 2022-es generáció továbbfejlesztett intelligens jeleneteket, modernizált hardvert és gazdag beállítási lehetőségeket is kínál.
Széles körű kapcsolat
Az intelligens kamera szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, és a felvételt a felhőbe vagy SD-kártyára menti, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel működik, Android és iOS rendszerrel, valamint kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással. A készülék tápellátása konnektorból vagy power bankból történik.
Felbontás: 1920 x 1080Tápellátás: DC5V, 1AKépérzékelő: 1/2,9 ’’ 2MPx, CMOSIR távolság: 10 mLencse: 3,6mm@F2.0Méretek: 73 x 78 x 121 mmDöntési tartomány: -15°-tól 40°-igTárhely: MicroSD kártya, felhő, NVRJellemzők: Intelligens mozgás- és hangérzékelés, pásztázás és billentés, kétirányú hang, ONVIF
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12