Tesla Smart Légtisztító Pro L (TSL-AC-AP3006 )

Tesla Smart Légtisztító Pro L (TSL-AC-AP3006 )
Tesla Smart Légtisztító Pro L (TSL-AC-AP3006 )
Nincs raktáron
83 806 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Tesla Smart Air Purifier Pro XL légtisztító
Légtisztító nagy helyiségekbe
Nagy teljesítményének köszönhetően az intelligens tisztító tisztítja és frissíti a levegőt akár 61 m2-es nagy helyiségekben is. Megszabadít a portól, a pollentől és a kellemetlen szagoktól, valamint eltávolítja a vírusokat és baktériumokat. Az intelligens tisztító tökéletesen tiszta levegőt juttat bármely szobájába. Ezenkívül az okosasszisztenst könnyedén vezérelheti iOS és Android mobilalkalmazáson keresztül.
Friss levegő, mint a természetben
Te is szereted a tavaszi vagy őszi erdő friss levegőjét? Pontosan ilyet készíthet otthon egy tisztítószerrel. Ionizálója van, amely egészséges anionokat bocsát ki a környezetbe. Ezek eltávolítják a mikrobákat, semlegesítik a szagokat, például a cigarettafüstöt, és felfrissítik a levegőt a helyiségben. Nem számít, hogy a konyhába vagy a hálószobába helyezi - az intelligens tisztítógép okos rendszerének és egyszerű kialakításának köszönhetően mindenhova elfér!
A szűrők felfogják a legfinomabb port és pollent
Ha allergiában vagy asztmában szenved, el fogja ragadni az intelligens tisztítót. A tisztító hatékony eszköze a réteges HEPA szűrő. A 0,3 mikrométeres méretű részecskék 99%-át befogja, ami körülbelül 200-szor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője. A pollen és a por nem jut át rajta, így a tisztítószer kiválóan alkalmas allergiásoknak és asztmásoknak. Mindazok számára is kiváló, akik nem szeretik a dohányzás okozta füstöt.
Az UV lámpa sterilizálja a levegőt és elpusztítja a mérgező anyagokat
A titán-dioxidból készült ráccsal kombinált UV-lámpának köszönhetően a tisztítószer eltávolítja a gyakori vírusokat és baktériumokat, valamint a háztartásokban gyakran előforduló mérgező anyagokat. Ez a szűrés megszabadítja Önt a veszélyes toluoltól, xiloltól, benzoltól vagy formaldehidtől.
A tisztító automatikusan ellenőrzi a levegő minőségét
A levegőminőség-érzékelő folyamatosan figyeli a helyiség körülményeit, és ennek megfelelően állítja be a tisztító teljesítményét, hogy Ön optimális levegőminőséget biztosítson. Ha viszont saját kezűleg szeretné vezérelni a tisztítót, mindent beállíthat a mobilalkalmazásban, elérhető iOS-re és Androidra. Önön múlik, hogy az automatikus vagy a kézi üzemmódot választja.
Teljesítmény: 60 WLégtisztító teljesítmény: 510 m3/óraAjánlott szobaméret: 43-61 m2Maximális zaj: 68 dB(A)Minimális zaj: 20 dB(A)
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12