Shelly Plug S WiFi-s okoskonnektor, fogyasztásmérő

Shelly Plug S WiFi-s okoskonnektor, fogyasztásmérő
Shelly Plug S WiFi-s okoskonnektor, fogyasztásmérő
Raktáron
6 831 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
A Shelly Plug S az egyik legkisebb méretű, Wi-Fi-s okoskonnektor.
Üzembehelyezése igen egyszerű, mindössze pár percet vesz igénybe: csak be kell dugni egy konnektor-aljzatba és párosítani kell a Shelly Cloud ingyenes okostelefon app-pal, és a párosítást követően már használhatjuk is.
Apró méretének köszönhetően alig fog kilátszani az aljzatból, és kis mérete ellenére akár max. 2500W teljesítményű fogyasztók is vezérelhetőek vele, valamint beépített fogyasztásmérője segítségével követhetjük vele a vezérelt elektromos fogyasztók áramfelvételét, fogyasztását is!
Terméktulajdonságok:
A gyári ingyenes Shelly Cloud mobiltelefon app-pal (elérhető iOS-re és Android-ra) vezérelhetjük telefonról vagy tabletről,A beépített WiFi segítségével az otthoni/irodai WiFi hálózatra kapcsolódik, és ezen keresztül érhetjük el az interneten át akár távolról is.A fogyasztásmérőjével mérhetjük az áramfogyasztást, és az intelligens időzítéssel pénzt spórolhatunk.Időzíthetősége:a hét egyes napjaira beállítható ki/bekapcsolási időzítés,támogatja napkeltéhez és napnyugtához kapcsoló időzítéseket is Az okoskonnektorba dugott elektromos fogyasztó max. teljesítménye: 2500W lehet.Beépített biztonsági védelem:Belső hőmérője védi a túlmelegedés ellen, esetleges túlmelegedés esetén lekapcsolja a konnektort.A fogyasztásmérő pedig érzékeli, ha a megadottnál nagyobb teljesítényű fogyasztást érzékel, és lekapcsolja az eszközt.
Gyerek-biztos kialakítás:
A Shelly Plug S gondol a gyerekekre is. Egyedi kialakítása megakadályozza, hogy a kicsik beledugjanak valamit az okoskonnektorba.
Értesíti, ha kész a mosás!
A Plug S nem csak figyeli az áramfogyasztást, de riasztást is képes küldeni, ha az egy beállított határ alá esik. Így értesítést tud küldeni, például ha az okoskonnektorba dugott mosógép fogyasztása lecsökkent, azaz kész a mosás, vagy ha elromlottés leállt a hűtő!
Beépített webszerverrel rendelkezik, így konfigurálása a helyi hálózatról elérhető webes felületen is történhet, nem csak applikációból. LAN-kompatibilis, vezérlése a Shelly Cloud és internet elérés nélkül is lehetséges a helyi hálózaton. Támogatja az MQTT-t.
Kompatibilis a Google Home és Amazon Echo hangvezérlésével is.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12