TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
9
8
3
7

Samsung WatchActive 2 okosóra,40mm,RosG,Lila szíj(OSAM-SM-R830NADA)

Samsung WatchActive 2 okosóra,40mm,RosG,Lila szíj(OSAM-SM-R830NADA)

Samsung WatchActive 2 okosóra,40mm,RosG,Lila szíj(OSAM-SM-R830NADA)

Folyamatos visszajelzések a csuklódra helyezett életmód és egészségügyi partnerrel, aki mindig a megfelelő pillanatokban lát el tanácsokkal. Nagyobb kijelzőn fogadhatod egészségeddel kapcsolatos információkat, egy olyan órával, amely szem előtt tartja a jólléted. A Galaxy Watch Active2 jelzi, hogy egy-egy pillanatban mire is lenne szüksége a szervezetednek.
KialakításEgyedi és kényelmes viselet a csuklón
Válaszd ki, milyen külsőt és funkciókat kapjon jóllétedet elősegítő partnered, amelyet le sem akarsz majd venni. A Galaxy Watch Active2 okosórát több módon is személyre tudod szabni: kiválaszthatod, hogy Bluetooth vagy akár LTE kapcsolattal is rendelkezzen, 40 vagy 44 mm-es, rozsdamentes acél vagy pehelykönnyű alumínium, és a szíjválasztéka is rendkívül sokszínű. Válassz a stílusodnak megfelelő színt! Most már az új, rózsaarany színvariáns is elérhető kínálatunkban.
Tágítsd ki a teret!
Maximális kijelzőméret és zavartalan látvány fogad egy karcsú órafejen, amelyet a gyors kezelést segítő, érintéssel irányítható keret vesz körbe.A Galaxy Watch Active2 nagyobb méretű kijelzővel, letisztult, fekete háttérrel, valamint alig észrevehető kerettel készült,így még nagyobb felületen tudod áttekinteni a szükséges információkat.
Válaszd az a típust,amely illika stílusodhoz!#withGalaxy
Öltözékedhez illő megjelenés az okosórád számlapján
Fejezd ki magad az egyedi számlappal, amely harmonizál a megjelenéseddel és a hangulatoddal. Ha készítesz egy képet a ruhádról, a Galaxy Watch Active2 ennek megfelelően állítja be az óra számlapját.
Személyre szabható okosóra
Válogass a különböző stílusok és színek között! Válassz a széles szíjválasztékból,és állítsd össze a saját Galaxy Watch Active2 órádat!
ÉlményKövesd nyomonaz edzésta csuklódon!
A Galaxy Watch Active2 követi a mozgásodat, csak csuklódra kell helyezned, és már indulhat is az edzés! Mivel az úszás is szerepel az automatikusan nyomon követhető sportágak között, mostantól hétféle tevékenység automatikus rögzítésére van lehetőséged, a kézi nyomon követés pedig minden tevékenységhez használható, és közülük több tucatot tudsz rögzíteni. A futóedző funkció valós időben ad végrehajtható tanácsokat.
Mutass némiversenyszellemet!
Az edzés sokak számára motiválóbb, ha társaságban végzik.Rendezzetek például lépésszámláló versenyt a Csoportos kihívásban! Eddz együtt barátaiddal, vagy vegyél részt nyilvános versenyeken, hogy fenntartsd a motivációd és elérd a kitűzött céljaid!
Az egészséges életmód a tiszta elménél kezdődik
Ez az óra gondoskodik a testedről és az elmédről egyaránt. Használd a stressz-szint-mérő funkciót, hogy monitorozni tudd a stressz mértékét, amikor feszültnek érzed magad! Kövesd a javasolt légzőgyakorlatokat és szerezd vissza a nyugalmad!
Fontos emlékeztető. Moss kezet!
A kézmosásra vonatkozó emlékeztetők kiváló segítséget nyújtanak a személyes higiéné fenntartásában. Állítsd be az emlékeztetőket, hogy meghatározott időközönként figyelmeztessenek, eljött a kézmosás ideje. Az alkalmazás automatikusan észleli, amikor kezet mosol és visszaszámlál, hogy alapos munkát végezz. Egy fontos emlékeztető, amely segít az egészség megőrzésében.
Pulzusmérésa nyugalmadérdekében
Az egészségi állapotod figyelemmel követése a Galaxy Watch Active2 legfőbb feladata. A csuklóra simuló kialakítás és az órafej hátoldalára szerelt nyolc fénydióda segíti, hogy feladatát megfelelően tudja ellátni. Az egészségi állapot figyelemmel kísérésének része a pulzusfigyelés is. Az óra jelez, ha az értéke túl magas vagy túl alacsony.
Legyen egy kiválóasszisztensed!
Lépj előre az életben az okos asszisztenssel a csuklódon! Irányítsd a kamerát, gazdagítva ezzel a fotózási élményeid, nézd át és kedveld a bejegyzéseket a közösségi oldalakon, fordíts akár útközben is! Az újonnan hozzáadott futó alkalmazás ikon megjeleníti az éppen aktív alkalmazás ikonját az óra számlapján, hogy könnyedén hozzáférhess, a Wi-Fi-vel pedig könnyedén fogadhatod bejövő hívásaid is.
Maradj elérhető a telefonod nélkül is!
Vidd magaddal az összes kontaktodat, üzenetedet és zenédet az LTE-kapcsolattal rendelkező útitársaddal, a telefonod pedig hagyd otthon nyugodtan. Menj el futni a tudattal, hogy bármikor elérhető vagy. Streameld a kedvenc zenéidet, vagy töltsd le őket, mielőtt lassabb adatkapcsolattal rendelkező területre érsz.
TeljesítményHosszú időre elegendő energia
Bátran vidd magaddal hosszú utakra a Galaxy Watch Active2-t! Normál használat mellett akkumulátora hosszú ideig bírja. Ha pedig hazaértél, helyezd a kompakt, mágneses vezeték nélküli töltőre, amelyen ismét erőre kap – és ehhez külön aljzatra és kábelre sincs szükség.
Bírjaa gyűrődést
Az órát akár járatlan utakra is magaddal viheted. A Galaxy Watch Active2 jól bírja a gyűrődést: IP68 és 5ATM szabvány szerinti víz- és porállósággal rendelkezik, katonai szintű ellenálló képessége miatt pedig a legkülönbözőbb körülmény között is megállja a helyét.
Appok a fejlődésedhez
Nyiss új ablakot a lehetőségekre, és válogass a Galaxy modellekhez készült, illetve a külső felek által fejlesztett alkalmazások széles kínálatából!Töltsd le az alkalmazásokat, így megalkothatod saját, személyre szabott okoseszközödet, amely útközben is rendelkezésedre áll, és még a csuklódról sem kell levenned.
Csatlakozzaz eszközödhöz
Széleskörű kompatibilitás Galaxy és egyéb okostelefonokkal.Nézd meg, melyik készülékek kompatibiliseka Galaxy Watch Active2-vel.
Raktáron
Raktáron
81 846 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12
Hasonló termékek