SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (41 MM), EZÜST(OSAM-SM-R850NZSA)

SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (41 MM), EZÜST(OSAM-SM-R850NZSA)
SAMSUNG GALAXY WATCH 3 (41 MM), EZÜST(OSAM-SM-R850NZSA)
Nincs raktáron
124 442 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Az eddigi legfejlettebb Samsung egészségfigyelő a csuklódonAz óra, amely vigyáz rád! A Galaxy Watch3 órában a hatékonyság és a megbízható egészségfigyelő technológia egyesül – e kettőből született ez a prémium minőségű, klasszikus külsejű eszköz. Az eddigi legfejlettebb Samsung okosóra, a Galaxy Watch3 segítségével gond nélkül figyelemmel követheted a mindennapjaidat és az egészségedet.Samsung okosóra, amely precíziós, elforgatható kerettel könnyíti a navigálástVálassz két méret, a 45 mm-es és a 41 mm-es közül – egyik óralapját sem fogod egyhamar elfelejteni. A prémium Misztikus Fekete, Misztikus Ezüst és Misztikus Bronz színárnyalatokban kapható, elegáns kivitelű mesterművet egyedülálló, forgó keret öleli körbe, amely nappal és este is lenyűgözően néz ki.Nagyobb kijelző, mégis könnyebb és vékonyabb kialakítás a kényelmes viselet érdekébenA kifinomult, elforgatható keret még inkább kiemeli azt, amire a nagyobb képernyőn érdemes odafigyelni. A Galaxy Watch3 vékonyabb, kisebb, és mintegy 15%-kal könnyebb*, míg a karcsúsított keretnek és a kifinomult formatervezésnek köszönhetően előnyösen kiemeli viselője csuklóját.

*Az adatok a Galaxy Watch3 45 mm-es rozsdamentes acél és a Galaxy Watch 46 mm-es rozsdamentes acél modelleket hasonlítják össze. A mérésekben eltérések fordulhatnak elő a mért helyzet alapján.Prémium minőség az utolsó részletekigA Galaxy Watch3 megjelenését a prémium valódi bőr szíj teszi teljessé. A koptatott bőr természetes megjelenést sugároz, megfordítva pedig láthatóvá válik a megerősített bőr, amely véd a elszíneződéstől.ÓRALAP

Szépsége okossággal párosulTedd teljessé a Galaxy Watch3 jellegzetes megjelenését, válassz az óralapok legszélesebb kínálatából, amelyek közül mindegyik lenyűgözően illik az óra elegáns alakjához. Alkosd meg saját kombinációdat több mint 40 lehetőséggel, és lásd át egy pillanat alatt az összes hasznos információt, miközben könnyedén eléred kedvenc alkalmazásaidat.

Zuhanásészlelés, amely életet menthet

Menj, fedezz fel mindent félelem nélkül. A Galaxy Watch3 továbbfejlesztett gyorsulásmérőjével automatikusan észleli a komoly zuhanásokat, és riasztást küld sürgősségi kapcsolattartódnak, amelyben megjelöli a tartózkodási helyedet is.

"*A Galaxy Watch3 segélyhívást és -üzenetet is képes kezdeményezni, ha viselője komoly zuhanást szenvedett el, és úgy tűnik, hogy nem mozog.

*A Galaxy Watch3 nem képes minden zuhanást észlelni.

*Fizikailag minél aktívabb vagy, annál valószínűbb, hogy zuhanásészlelést váltasz ki erőteljes aktivitásoddal, amely esésnek tűnhet.

*Riasztási hívások és üzenetek küldéséhez hálózati kapcsolatra és okostelefon-párosításra van szükség."Fejlődj minden lépéssel!A Galaxy Watch3 futási útmutatójától útközben tippeket kapsz, hogy jól tartsd a lépést. A fejlett algoritmus elemzi, hogyan mozogsz, és ez alapján segít javítani a formádat és megelőzni a sérüléseket. Még VO2 max értékeket is mérhetsz, és nyomon követheted a napi, heti és havi teljesítményedet közvetlenül a telefonodon.Nyugodtan hagyd otthon a telefonodat!Keress új élményeket anélkül, hogy a telefonod súlya húzná a zsebedet. Így is telefonálhatsz, streamelhetsz és ellenőrizheted a lépéseidet – csak az órád kell hozzá. Szakadj le a telefonodról, de ne szakadj le az élet ritmusáról.

*Az LTE funkció csak LTE-képes modelleken érhető el. Az LTE-képes modellek elérhetősége mobilszolgáltatónként és országonként változhat.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12