SAMSUNG GALAXY BUDS PRO WIRELESS FÜLHALLGATÓ,LILA(OSAM-SM-R190NZVA)(OSAM-SM-R190NZVA)

SAMSUNG GALAXY BUDS PRO WIRELESS FÜLHALLGATÓ,LILA(OSAM-SM-R190NZVA)(OSAM-SM-R190NZVA)
SAMSUNG GALAXY BUDS PRO WIRELESS FÜLHALLGATÓ,LILA(OSAM-SM-R190NZVA)(OSAM-SM-R190NZVA)
Nincs raktáron
55 484 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Bemutatjuk a
Galaxy Buds Pro fülhallgatót

Valódi vezeték nélküli fülhallgatók professzionális technológiával a még soha nem tapasztalt hangzás érdekében. Az intelligens zajszűréssel (ANC) zökkenőmentesen válthatsz a zajszűrés és a teljes mértékben állítható környezeti hangok között. Engedd be a külvilág hangjait — vagy zárd ki teljesen. A világ zajai körülvesznek minket. A Galaxy Buds Pro segítségével te döntheted el, mennyit hallasz belőlük.

Intelligens ANC
Kiszűri a zajt,
érthetővé teszi a beszédhangot

A zajszűrés, amely szabályozható

A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrője (ANC) kiszűri a háttérzaj akár 99%-át. A belső és külső mikrofonok valós időben figyelik a zajt. Válaszd ki az ANC szintjét, hogy egy intelligens algoritmussal, amely kiszűri a zajt hangosabbra vagy halkabbra állíthasd a világot: állíts be „Magas” szintet a zajos buszon, vagy használd az „Alacsony” beállítást egy csendes könyvtárban – a hangerő módosítása nem szükséges.

A Hangészlelés azonnal átkapcsol ANC-ről környezeti hangra, amikor a hangodat érzékeli. Ha például egy kávézóban vagy, és az ANC segítségével kizárod a külső zajokat, amikor rendelsz éppen a baristától, az ANC automatikusan kikapcsol, amikor beszélsz. Az intelligens fülhallgatók lehalkulnak beszéd közben, még akkor is, ha a Háttér mód van használatban, vagy ha az ANC ki van kapcsolva, a zene hangereje lecsökken és a mikrofon a beszélő személyre fókuszálódik.
Környezeti hang esetén nem kell kivenned a fülhallgatót ahhoz, hogy csatlakozz a beszélgetéshez. A hangokat tisztán és valós időben hallhatod. Az intelligens algoritmus négy szinten keresztül emeli a környezeti hangok erősségét, így nem maradsz le a megbeszélés fontos részeiről.

Professzionális hangzás
Professzionális
stúdió a füledben

Kétutas hangszórók nagyobb meghajtóval
a kiegyensúlyozott hangzás és a széles tartományú frekvenciaválasz érdekében

11 mm-es mélynyomó a teljes basszushangzásért
6,5 mm-es magassugárzó alacsony torzítással
a selymes szoprán, tiszta hangzás és a széles skálájú hangszínpad érdekében
Szellőzőnyílás
csökkenti az okklúziót a térbeli hangzás érdekében

Belső mikrofon
Magas SNR értékű mikrofon
a felhasználó hangjának tiszta vételéhez

Kettős mikrofonrendszer
a kiemelkedő
iránydetektálási teljesítményért

Hangfelvevő egység
Mikrofonháló és kamra
a szél zajának minimalizálása érdekében

Magával ragadó hangzás
Merülj el egy stúdió hangzásában

A legmagasabb szoprántól a legmélyebb basszusig a hangok gyönyörűen átjönnek, köszönhetően az AKG egyedi hangzású, kétutas hangszóróinak. A Galaxy Buds Pro a leginkább magával ragadó hangélményt kínálja a Galaxy Buds fülhallgatóval, függetlenül attól, hogy új albumot vagy hangoskönyvet hallgatsz a legközelebbi utad során.

*Az AKG által előállított hangzás a Galaxy Buds Pro-n kiváló minősítéssel nyerte el a Harman minősítést.

Zajmentes hívások fogadása, lenyűgöző hatás. A valódi vezeték nélküli fülhallgatók használatával a legjobb hangminőség mellett kevesebb zajt és tisztább hangot fogsz hallani híváskor otthon, vagy kinti környezetben. A három beépített mikrofon és a hangfelvevő egység lehetővé teszi, hogy minden szót kristálytisztán hallj. Az alacsony kiemelkedésű kialakítás minimalizálja a széllel való érintkezést, a kifinomult szélvédő pedig blokkolja a szél hangját hívások közben.
360 AUDIO
Élethű hangzás,
hihetetlenül lenyűgöző realizmus

Tapasztald meg a 360 Audio lebilincselő hatását, amely áthelyez téged a jelenet közepébe. A Dolby Head Tracking™ technológiával ellátott Galaxy Buds Pro révén a kedvenc videódnak, filmednek vagy tévéműsorodnak közepén érezheted magad. Az intelligens mozgáskövető érzékelő pontosan meghatározza a hang irányát, miközben mozgatod a fejed, és erőteljesen realista hallásélményt tesz lehetővé. A tartalom minden részletét a Dolby Atmos® révén tisztábban hallhatod, így jobban elmerülhetsz a történet vonzásában.

*Csak az Android One UI 3.1 vagy újabb verzióját futtató mobileszközökön érhető el.

Kényelem
Világok
összhangja

Automatikus átkapcsolás
Válts eszközt zökkenőmentesen!

A Galaxy Buds Pro automatikus átkapcsolása felismeri a legsürgősebb tennivalót, és azonnal átváltja a csatlakozást az eszközre. Ha tehát filmet nézel a táblagépeden, és közben beérkező hívásod van, akkor a Galaxy Buds Pro átváltja a hangot a telefonodra. A hívás befejezését követően a Galaxy Buds Pro zökkenőmentesen visszacsatlakozik a táblagéphez – egyik eszközről a másikra csatlakozik anélkül, hogy meg kellene érintened a képernyőt.

A Bixby felébresztése hangvezérléssel
Intelligens asszisztensed
mindig készenlétben van

A felhasználó és a Bixby közötti kommunikáció demonstrálására szolgáló csevegőbuborékok. A felhasználó megkérdezi, hogy „Milyen az idő ma”, Bixby pedig azt válaszolja, hogy „Napütéses idő és 22 ºC van”. Ezután a felhasználó megkérdezi: „Mekkora a fülhallgatóm töltöttségi szintje?” Bixby válasza: „A fülhallgatók 88%-os töltöttségi szinten vannak”.
"Milyen az idő ma""Napütéses idő és 22 ºC van"
"Mekkora a fülhallgatóm
töltöttségi szintje?""A fülhallgatók 88%-os töltöttségi szinten vannak"
Ha csatlakozol a telefonodhoz, hanggal irányíthatod azt, anélkül hogy hozzá kellene érned. A „Hi Bixby” aktiválja az asszisztenst, majd parancsot adhatsz telefonhíváshoz, zeneszámok cseréjéhez és még sok mindenhez. A nevét kimondva akár válthatsz is a Samsung készülékek között, illetve aktiválhatod vagy kikapcsolhatod az ANC-t és a Háttér módot.

SmartThings Find
Bújócska a fülhallgatókkal

Az elveszett fülhallgatók nyomon követése egyszerű. Nyisd meg a SmartThings alkalmazást. A fülhallgatók sípoló hangot adnak ki, így könnyedén megtalálhatod őket a szobában. Az Offline kereséssel pedig megtalálhatod a helyet, ahol utoljára használtad őket, még akkor is, ha már nincsenek csatlakoztatva a telefonodhoz.

BUDS TOGETHER
Hangmegosztás a fülhallgatóval

Tartsd a fülhallgatóidat a füledben, és engedélyezd, hogy egy barátod is csatlakozhasson. A Buds Together lehetővé teszi két Galaxy Buds Pro egyidejű csatlakoztatását a telefonhoz, így mindketten kiváló hangminőséggel hallgathatjátok a BFF lejátszási listátokat.15

Dizájn
Kiváló hangzás a kiemelkedő dizájnhoz

Három Galaxy Buds Pro: egy fantomfekete, egy fantomlila és egy fantomezüst színben. Mindegyik a töltőtokba helyezve látható, nyitott fedéllel.

Szín
Fényes felület a jó hangzáshoz

Három divatos színben kapható.16 Válassz az időtlen fekete, az élénklila vagy a lenyűgöző ezüstszín között, hogy jobb kedvre derülj. Mindegyik fülhallgató fényes felületű, matt belseje pedig lágyan illeszkedik a bőrhöz. Ne feledkezz meg a hozzá illő tokról sem!

Biztonságos illeszkedés
Megfelelően illeszkedik

A klasszikus fülhallgató forma megújítása: a kialakítás csökkenti a kényelmetlen érzést, ha órákon át használod, és biztonságosan a fülben marad edzés közben is. A szellőzőnyílások kiegyensúlyozzák a fülben lévő nyomást és növelik a légáramlást, így a fülhallgatók olyan természetesen illeszkednek, hogy meg is feledkezhetsz róluk.

Három füldugóméret közül választhatsz, melyeket kipróbálhatsz, hogy a Galaxy Buds Pro kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen – és megfelelő tömítéssel, hogy a zajszűrés a lehető legjobban működjön.

Akkumulátor
Bírja a tempót

Akkumulátor-élettartam
Áramellátás, hogy mindig szóljon a ritmus

Kapcsold be az ANC-t, és a Galaxy Buds Pro 5 órányi játékidőt biztosít, és további 13 órát a tokba helyezve. Ez összesen 18 óra. Ha az ANC ki van kapcsolva, összesen 28 órán át használhatod, 8 óra lejátszási idővel — és még 20 órán át használható a tokba helyezve. Akár tele a napod videókonferenciákkal, akár kapcsolatba lépsz a barátaiddal, vagy a kedvenc listádat játszod le, a Galaxy Buds Pro lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj és médiát hallgathass.

Gyors feltöltés. Öt percnyi töltés még egy óra lejátszási időt biztosít. A fülhallgatók gyorsan életre kelnek.
A Vezeték Nélküli Energiamegosztás lendületet ad menet közben – helyezd a Galaxy Buds Pro fülhallgatót a Galaxy okostelefon hátuljára vezeték nélküli töltés céljából.

Vízálló
IPX7.
A Galaxy Buds legmagasabb szintű vízállósága

Méret és tömeg Fülhallgató: 19.5 x 20.5 x 20.8 mm, 6.3g
Töltőtok: 50 x 50.2 x 27.8 mm, 44.9g
Hangszóró 2-utas (11mm mélysugárzó + 6.5mm magassugárzó)
Mikrofon 3 mikrofon (2 külső + 1 belső) + Hangfelvevő egység + Szélvédő
ANC és Ambient Sound ANC: A külső háttérzaj akár 99 százalékának csökkentése, 2 állítható szint
Környezet hangjai: Akár + 20dB erősítés, 4 állítható szint,
Hangészlelés
Akkumulátor Fülhallgató: 61 mAh
Töltőtok: 472 mAh
Lejátszás 5 óra / Összesen 18 óra (ANC vagy Bixby hang bekapcsolva)
8 óra / Összesen 28 óra (ANC & Bixby hang kikapcsolva)
Beszélgetés 4 óra / Összesen 14.5 óra (ANC bekapcsolva)
5 óra / Összesen 17.5 óra (ANC kikapcsolva)
Töltés egyórányi lejátszás 5 perc gyorstöltés után
Qi-technológiás vezeték nélküli töltés
Csatlakoztathatóság Bluetooth 5.0®
Kodek: Skálázható (Samsung által szabadalmaztatott), AAC, SBC
Szenzorok Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Közelségérzékelő, Hall-érzékelő Érintés, Hangfelvevő egység (VPU)
Kompatibilitás Android 7.0 vagy újabb operációs rendszer, 1,5 GB RAM felett
Vízállóság IPX7
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12