MyKi Spot GPS/GSM nyomkövető, Fehér(MYKI-SPOT-W)(MYKI-SPOT-W)

MyKi Spot GPS/GSM nyomkövető, Fehér(MYKI-SPOT-W)(MYKI-SPOT-W)
MyKi Spot GPS/GSM nyomkövető, Fehér(MYKI-SPOT-W)(MYKI-SPOT-W)
Raktáron
33 402 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
A MyKi Spot GPS/GSM nyomkövető egy olyan eszköz, amely 3 követési módban képes szeretteink és kedvenc tárgyaink hollétéről információt adni, senior módban hívást kezdeményezni és fogadni. Követési módok: senior, háziállat és csomagkövetés.
A készülék Micro SIM-mel működik, amely nem része az alapcsomagnakAlapcsomagban található övek: nyakpánt, nyakörve illeszthető pánt, pánt csomaghoz való rögzítéshezSúly: 40g (SIM kártyával)Dimenzió: 45 x 11 x 39 mm
A MyKi Spot az első igazi univerzális nyomkövető a világon. Te döntöd el, hogy mire fogod használni
Az eszköz regisztrációjakor mi dönthetjük el, hogy a készüléket milyen működési módban használjuk. Ettől függően fogunk speciális menüpontokat találni vagy esetleg hívási opciót is elérni az alkalmazáson keresztül. Ez továbbá az akkumulátor használat optimális beállításának is az alapja. Ha például a készülék háziállat és csomag követő módban, akkumulátor kimélő üzemmódra kapcsol, hogy az állat illetve a csomag helyzetét a lehető leghosszabb ideig ellenőrizni tudjuk. A MyKi Spot zárt térben is pontosan mutatja kedvence vagy csomagja helyzetét, akár 10 méteres pontossággal.
SOS üzemmód
A nagyszülő már nem jól lát vagy nem képes kezelni az okostelefonokat? Adja a nyakába a MyKi Spot készüléket és ha bármi probléma adódik a készüléken található gomb megnyomásával, azonnal fel tudja Önt hívni. A bizonsági zóna beállítása további nyugalmat és információt ad Önnek idős rokonának a holtartózkodásáról.
Mágneses töltés, könnyű kezelhetőség
A MyKi Spot-ot mágneses töltő segítségével töltheti, amely egyszerűen és csak egy féle képpen csatlakoztatható. A készülék mérsékelten vízálló, nem fog gondot okozni, ha használata közben véletlenül víz éri.
Kicsi és kompakt
A MyKi Spot kis mérete és mindössze 40 gramm súlya miatt komfortos és észrevétlen része az életünknek. A kis méret ellenére a 680mAh-s akkumlátor kímélő üzemmódban akár egy hétig is kitart, a használat helyszínének és rákeresések számosságától függően.
Valós idejű nyomkövetés
Függetlenül attól, hogy az eszköz milyen módban van, amennyiben belép a MyKi Spot alkalmazásba, a követő helyzete frissül és Ön azonnal az eszköz valós helyét fogja látni.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12