MyKi Pet GPS/GSM nyakörv(MYKI-PET)(MYKI-PET)

MyKi Pet GPS/GSM nyakörv(MYKI-PET)(MYKI-PET)
MyKi Pet GPS/GSM nyakörv(MYKI-PET)(MYKI-PET)
Nincs raktáron
29 044 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A Myki Pet nyakörv a legtöbb háziallat részére kifejlesztett, GSM/GPS üzemmódú helymeghatározó eszköz.
Háromszoros lokalizációs lehetőségGPS, LBS és WI-FI lokalizációs funkciója révén a Myki Pet kisállat nyakörv letudja követni bármilyen térben kis kedvenced.Az GPS és Wi-Fi funkciók akár 10 méterig tökéletes pontosságúak.
A világ legkönnyebb trackereA készülék súlya mindössze 28 gramm ami alkalmas kis- és közepes, illetve nagytestű háziállatok (macskák, kutyák, mezőgazdasági állatok) nyomkövetésére is anélkül, hogy kedvencének zavaró lenne viselése.
Biztonsági zónák beállításaA Myki Pet segítségével betud állítani kedvencének olyan zónákat amelyek biztonságosak. Legyen ez otthon, házban, kertben vagy akár a szokásos sétahely körül. Amennyiben kedvence elhagyja a zónát a tracker azonnali tájékoztatást küld gazdájának.
Kiképzés, hangutasítás A Myki Pet az egyetlen olyan tracker amely lehetővé teszi, hogy távoli hangutasítást adjon kedvencének anélkül, hogy közel kellene mennie. A tracker beépített hangszóróján keresztül az állat érteni fogja mit kér gazdája tőle a letölthető alkalmazás segítségével.
Jó ha tudod- Energiatakarékos üzemmódban a trecker akár 5 napos üzemidőre képes. Minden 5 percben kap ebben a státuszban értesítést a gazda.
- Valós idejű nyomkövetés módban ha az állat kilép a biztonsági zónából átvált energiatakarékos módba. Ebben az esetben az akkumulátor akár 12 óráig mutatja kedvence helyzetét.
SIM kártyát nem tartalmaz a csomag, ezt külön tudják megvásárolni a készülékhez a szolgáltatóknál (min 30 MB-os csomag szükséges)
Csomag tartalma:- készülék- micro usb töltőkábel- levehető póráz (2 cm széles és 65 cm hosszú)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=77&v=i0QYuDoUWg8
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12