Jabra Talk 15 Bluetooth headset, Fekete(JABRA-TALK15)(JABRA-TALK15)

Jabra Talk 15 Bluetooth headset, Fekete(JABRA-TALK15)(JABRA-TALK15)
Jabra Talk 15 Bluetooth headset, Fekete(JABRA-TALK15)(JABRA-TALK15)
Raktáron
8 927 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Jabra Talk 15 könnyű kivitelben
A kényelmes mobil kommunikáció minden rajongójának most elérhető a vezeték nélküli headset a Jabra társaságtól Talk 15 megjelöléssel. Ötvözi az egyszerű eleganciát a praktikus használhatósággal, magas funkcionalitással és végül, de nem utolsósorban a megfizethetőséggel. A Headset olyan felhasználók számára készült, akiknek szabadon kell maradni a kezeiknek telefonálás közben. Ez például autó, motorkerékpár vagy kerékpár vezetése esetén lehetséges. Egyszerűen elég csatlakoztatni a mobiltelefont a headsettel Bluetooth technológia használatával.
Miért pont ezt a headsetet?
Valóban nagyon könnyű, súlya 8,9 gramm.Kristálytiszta hangA Bluetooth 3.0 lehetővé teszi az átvitelt akár 10 méterre és 8 eszközzel is párosítható.Kibír 6 órányi beszélgetési időt.Vezeték nélküli szabadság
A headset vezeték nélküli Bluetooth-tal van felszerelve, ami kiváló minőségű hangzást biztosít energiatakarékos kidolgozásban. Párosítsd a telefonod a headset-tel és élvezd a vezeték nélküli átvitelt a telefon és a headset között. 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik, és 8 eszközzel is párosítható.
Minőségi akkumulátor-élettartam
A headset töltés nélkül 6 óra hívásidőt vagy 14 órát bír ki készenléti üzemmódban. Az USB töltésnek köszönhetően a headset-et például irodában a notebookodon vagy a számítógépeden keresztül és terepen például powerbank-en keresztül töltheted. Feltöltődik kb. két órán belül.
Elsőosztályú hangzás
Jabra Talk 15 első osztályú hangzással rendelkezik, amely intelligens, beépített funkciók révén valósul meg. Biztosítja a kristálytiszta hangzást még zajos környezetben is. A mikrofon ideális elhelyezésének köszönhetően, a szájjal szemben, hihetetlenül tiszta hangreprodukcióra képes. A kiváló hangátvitelhez szükséges technológiák be vannak építve a termékbe, amely mindössze 8,9 gramm súllyal rendelkezik.
Főbb jellemzők
Minőséges vezeték nélküli headset mobiltelefonokhoz, bluetooth 3.0 kapcsolattal. Dinamikus 11 mm-es hangszóróval rendelkezik, 300 Hz – 7 kHz tartományban, mikrofon tartománya 100 Hz – 8 kHz, mikrofon érzékenysége –42 dBV/Pa, beszélgetési idő akár 6 óra, akár 14 óra készenléti idő, feltöltés csupán két óra alatt. Méretei 53,5 × 16,6 × 24,2 mm, súlya csak 8,9 gramm.
https://www.youtube.com/watch?v=t-NWeqCETns
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12