TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
9
3
5
2

JBL T600NC bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Feke(JBL-T600BTNC-BLK)

JBL T600NC bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Feke(JBL-T600BTNC-BLK)

JBL T600NC bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Feke(JBL-T600BTNC-BLK)

Bemutatkozik a JBL T600BTNC aktív zajszűrős, vezeték nélküli fejhallgató
Lapos kivitelű, könnyű, kompakt eszköz, amelyet minden nap használhatsz. A JBL T600BTNC fejhallgatóhoz 32mm-es JBL sugárzók tartoznak – ennek köszönhető a JBL Pure Bass hangzás. Vezeték nélkül biztosít 12 órányi zajmentes hangzást, és mindössze 2 óra alatt teljesen feltöltheted. Ha pedig bedugod a készülékhez mellékelt kihúzható kábelt, a végtelenségig hallgathatod a zenét, aktív zajcsökkentéssel vagy a nélkül is. A tartós anyagokból, négyféle élénk színben kapható JBL T600BTNC fejhallgatót feltéve is gyorsan kapcsolatot teremthetsz a külvilággal: a fülbetéteken lévő gombok segítségével irányíthatod a hívásokat és a zenelejátszást.
Előnyök:
Aktív zajszűrésJBL Pure BasSVezeték nélküli online lejátszás Bluetooth-kapcsolattal12 órás üzemidő aktív Bluetooth-kapcsolat és zajcsökkentés mellett2 óra töltési időKönnyű, lapos kivitel
Könnyű és összecsukható kivitel
Könnyű anyagok teszik kényelmessé a füleket, és egy masszív konstrukció biztosítja, hogy ezek a fejhallgatók összehajtogassanak és tökéletesen kibontakozhassanak az évek során.
12 órás akkumulátor-élettartam BT + NC bekapcsolásával
2 óra feltöltési idő
JBL Pure Bass Sound
Több mint 70 éve a JBL megalkotta a pontos és lenyűgöző hangokat a világ nagy helyszínein. Ezek a fejhallgatók ugyanazt a JBL-hangot reprodukálják, mélyen és erőteljesen mélyhangokat bocsátanak ki.
Vezeték nélküli Bluetooth streaming
Vezetéktelenül jó minőségű hangot hallgathat okostelefonodról vagy táblagépedről zavaros vezeték nélkül.
Raktáron
Raktáron
30 656 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12
Hasonló termékek