JBL T230 Bluetoothos zajszűrős fülhallgató, Fekete (JBL-T230NCTWS-BLK )

JBL T230 Bluetoothos zajszűrős fülhallgató, Fekete (JBL-T230NCTWS-BLK )
JBL T230 Bluetoothos zajszűrős fülhallgató, Fekete (JBL-T230NCTWS-BLK )
Nincs raktáron
35 610 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
JBL Pure Bass Sound
Okosan megtervezett 6,0 mm-es meghajtók, amelyeket a botforma-tényező fokoz, a JBL tiszta basszushangját biztosítják, így minden lüktető ütemet érezni fog.
Aktív zajszűrés az intelligens környezet segítségével
Halljon többet arról, amit akar, és kevesebbet arról, amit nem. Az aktív zajszűrő technológia 2 mikrofonnal minimalizálja a hangzavarást. Az Ambient Aware segítségével bármikor ráhangolódhat a környezetére, így nagyobb biztonságban érezheti magát, amikor külföldön tartózkodik, a TalkThru pedig lehetővé teszi, hogy a fejhallgató eltávolítása nélkül megálljon egy gyors beszélgetésre.
4 mikrofon a tökéletes hanghívásokhoz
Élvezze a problémamentes, kihangosított hívásokat sztereóban. A Tune 230NC TWS 4 mikrofonnal van felszerelve, így mindig tökéletes tisztasággal hallhatja Önt. Soha ne habozzon újra felvenni vagy kezdeményezni hívást. Akár 40 óra akkumulátor -élettartam Soha ne hagyjon ki egy ütemet 40 (10+30) óra akkumulátor-üzemidővel vagy 8 óra plusz 24 óra, ha a zajszűrő be van kapcsolva. Kell egy Boost? Gyorstöltés mindössze tíz perccel 2 óra játékidőhöz. Vízálló és izzadságálló Ne riadjon vissza a rossz időjárástól. Az IPX4 vízállóságnak és az izzadságállóságnak köszönhetően nincs edzés vagy felhőszakadás, amelyet a Tune 230NC TWS ne tudna kezelni. Egész napos illeszkedés és kényelem Soha ne maradj a zenéd nélkül. A Stick Closed kialakítás nyomás nélküli kényelmet biztosít, kiküszöböli a környezeti zavaró tényezőket, mivel olyan könnyű kialakítással, hogy elfelejtheti, hogy viseli. JBL fejhallgató alkalmazás A JBL fejhallgató alkalmazás lehetővé teszi, hogy élvezze a zenét. Testre szabhatja a hallgatási élményt, kitalálhatja a legjobban illeszkedő hangot, megtalálhatja a fülhallgatót, és még egy buborékot is létrehozhat a végső nyugalom érdekében.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
2 nap
Szállítási költség
1790
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12