JBL T230 Bluetoothos zajszűrős fülhallgató,, Fehér

JBL T230 Bluetoothos zajszűrős fülhallgató,, Fehér

JBL T230 Bluetoothos zajszűrős fülhallgató,, Fehér

Raktáron
35 037 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
JBL Pure Bass Sound
Okosan megtervezett 6,0 mm-es meghajtók, amelyeket a botforma-tényező fokoz, a JBL tiszta basszushangját biztosítják, így minden lüktető ütemet érezni fog.
Aktív zajszűrés az intelligens környezet segítségével
Halljon többet arról, amit akar, és kevesebbet arról, amit nem. Az aktív zajszűrő technológia 2 mikrofonnal minimalizálja a hangzavarást. Az Ambient Aware segítségével bármikor ráhangolódhat a környezetére, így nagyobb biztonságban érezheti magát, amikor külföldön tartózkodik, a TalkThru pedig lehetővé teszi, hogy a fejhallgató eltávolítása nélkül megálljon egy gyors beszélgetésre.
4 mikrofon a tökéletes hanghívásokhoz
Élvezze a problémamentes, kihangosított hívásokat sztereóban. A Tune 230NC TWS 4 mikrofonnal van felszerelve, így mindig tökéletes tisztasággal hallhatja Önt. Soha ne habozzon újra felvenni vagy kezdeményezni hívást. Akár 40 óra akkumulátor -élettartam Soha ne hagyjon ki egy ütemet 40 (10+30) óra akkumulátor-üzemidővel vagy 8 óra plusz 24 óra, ha a zajszűrő be van kapcsolva. Kell egy Boost? Gyorstöltés mindössze tíz perccel 2 óra játékidőhöz. Vízálló és izzadságálló Ne riadjon vissza a rossz időjárástól. Az IPX4 vízállóságnak és az izzadságállóságnak köszönhetően nincs edzés vagy felhőszakadás, amelyet a Tune 230NC TWS ne tudna kezelni. Egész napos illeszkedés és kényelem Soha ne maradj a zenéd nélkül. A Stick Closed kialakítás nyomás nélküli kényelmet biztosít, kiküszöböli a környezeti zavaró tényezőket, mivel olyan könnyű kialakítással, hogy elfelejtheti, hogy viseli. JBL fejhallgató alkalmazás A JBL fejhallgató alkalmazás lehetővé teszi, hogy élvezze a zenét. Testre szabhatja a hallgatási élményt, kitalálhatja a legjobban illeszkedő hangot, megtalálhatja a fülhallgatót, és még egy buborékot is létrehozhat a végső nyugalom érdekében.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

6