Huawei FreeLace wireless fülhallgató, Narancssárga(HUA-CM70C-O)

Huawei FreeLace wireless fülhallgató, Narancssárga(HUA-CM70C-O)

Huawei FreeLace wireless fülhallgató, Narancssárga(HUA-CM70C-O)

Nincs raktáron
14 590 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A HUAWEI CM70 egy rugalmas kialakítású nyakba akasztható Bluetooth fülhallgató, mely lehetővé teszi a kényelmes viseletet.
A Huawei EMUI felhasználói felületet használó eszközökkel HiPair csatlakozás teszi könnyeddé a megszokott Bluetooth párosítási folyamatot. (C típusú USB porton keresztül)
A 9.2 mm –es bal és jobb audió csatornák külön nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeLace képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.
Az alacsony energia igényű CM70 egy beépített gyors-töltéssel rendelkező 120 mAh-es lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 18 órányi lejátszást biztosít teljesen feltöltött állapotban, és akár 4,5 órányit mindössze 5 perc töltéssel. Töltése USB C típusű portal lehetséges, minden olyan eszközzel, mely támogatja a fordított töltést. Alapfunkciók
Alacsony energiafogyasztás, hosszú akkumulátor üzemidő
A beépített 120 mAh-es újratölthető lítium-polimer akkumulátor alacsony fogyasztású, mellyel élvezheti a folyamatos zenelejátszást akár 18 órán keresztül vagy annál tovább.
Gyorstöltés bárhol, bármikor
A C-típusú USB male porttal a fülhallgatót bármely olyan eszközzel feltöltheti, amely támogatja a fordított töltést (pl. Telefon, tablet vagy PC egy C típusú porttal) abban az esetben, ha nincs Önnél töltője.
Gyors töltési technológiájának köszönhetően a fülhallgató több mint 4,5 órányi zenelejátszást tesz lehetővé mindössze 5 percnyi töltéssel.
Vadonatúj HiPair technológia
A Huawei EMUI felhasználói felületet használó eszközökkel HiPair csatlakozás teszi könnyeddé a megszokott Bluetooth párosítási folyamatot. (C típusú USB porton keresztül)
Hi-Fi minőség
A 9.2 mm – es bal és jobb audió csatornák külön nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeLace képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.
Zajcsökkentés
A MEMS szilikon mikrofonnal, kétcsatornás szélálló zajüreggel és a hanghívás zajcsökkentő technológiájával a fülhallgató hatékony zajcsökkentést és magas hangminőséget biztosít.
Viselési kényelem
Kialakítása lehetővé teszi a fülhallgató kényelmes és biztonságos használatát.
Gombvezérlés
Gomb vezérlőpanel Bekapcsológomb, funkciógomb és hangerő gombokBekapcsoló gomb: Bekapcsolás / kikapcsolás, Bluetooth párosítás és gyári beállítások visszaállításaFunkciógomb: Zene szüneteltetése vagy lejátszása, az előző vagy a következő szám lejátszása, a hívások fogadása, befejezése vagy elutasítása, vagy a hangsegéd megnyitása.Hangerőgombok: A zenelejátszás vagy a hívás hangerejének beállítása.
Mágnesfunkció
Amikor nem használja a fülhallgatót, a mágnesfunkcióval összekapcsolhatja azt a gubancolódás elkerüléséhez.
Víz- és porállóság
A CM70 IP55-ös csepp- és porrezisztencia-besorolással rendelkezik, hogy edzés közben is biztonsággal használhasd.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12