Huawei FreeBuds 4i Wireless fülhallgató, Fekete

Huawei FreeBuds 4i Wireless fülhallgató, Fekete
Huawei FreeBuds 4i Wireless fülhallgató, Fekete
Nincs raktáron
25 132 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Huawei Freebuds 4i bluetooth headset
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató valódi vezeték nélküli sztereó (TWS) fülhallgató, amely bal és jobb fülhallgatóból, illetve a töltőtokból áll, fülön belüli kényelmes kialakítással rendelkezik, amely viselés közben fokozza a komfortot. A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató Bluetooth kapcsolaton keresztül más eszközökhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez csatlakoztatható, hogy hanghívásokat kezdeményezz és zenét hallgass. A 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtó egységgel, két mikrofonnal a környezeti zajcsökkentéshez hívások közben, az előremutató aktív zajcsökkentéshez (ANC) és a Éberségi üzemmódhoz a HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató kristálytiszta hangátvitelt biztosít. Alacsony fogyasztású megoldással és 55 mAh-s akkumulátorral a HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató hosszú akkumulátor üzemmóddal és gyors töltési sebességgel rendelkezik a töltőtok segítségével.
Magával ragadó sztereó hang és váltás az elsődleges / másodlagos fülhallgató között
Miután csatlakozott egy Bluetooth-eszközhöz, a fülhallgató mindkét csatornán sztereó hangot játszik le, amikor hanghívásokat kezdeményezel vagy zenét játszol le. Intelligensen kijelöli az egyik fülhallgatót elsődlegesnek, a másikat másodlagosnak állapotuk és akkumulátorszintjük alapján.
Előzetes zajcsökkentés a kristálytiszta hangzás érdekében
Az előremutató mikrofont a háttérzaj felvételére használják és a zajszűrés érdekében valós időben egy visszirányú hanghullám keletkezik, amely kényelmes zajszűrést eredményez. Maximális zajcsökkentő mélység a mag frekvenciasávjában: 22 dB
Légy tudatában a tiszta és természetes környezeti zajoknak
Bármelyik fülhallgató megérintésével és nyomva tartásával átválthatsz az Éberségi módba, amely lehetővé teszi, hogy a fülhallgató levétele nélkül is tisztában legyen a környező hangokkal.
Duál-mikrofon a környezeti zajok szűréséért hívások közben is
Mindegyik fülhallgatóhoz tartozik két Mikroelektromechanikus Rendszerű (MEMS) szilícium mikrofon, amelyek támogatják a környezeti zajcsökkentést hívások során, hatékonyan csökkentve a környezeti zajt a kiváló minőségű hanghívásokhoz.
Párosítási értesítés az eszköz közelében
Azoknál a telefonoknál, amelyek EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 vagy újabb rendszert futtatnak, a gyors párosítás vagy a kapcsolat érdekében a töltőtok minden egyes kinyitásakor megjelenik egy közelléti párosítási felkérés. A fülhallgatók és a töltőtok akkumulátorának töltöttségi szintje megjelenik az értesítésben.
Komfortos fülbe illeszkedés, kiváló hangzás
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtóval és fülbe épített kialakítással rendelkezik a maximális kényelem és stabilitás érdekében.
Egyszerű érintéses vezérlés
Mindkét fülhallgató beépített kapacitív érzékelőket használ a kettős koppintás, az érintés és tartás parancsok érzékeléséhez. Az EMUI 11.0 / Magic UI 4.0 vagy újabb rendszert futtató telefonon megváltoztathatod a parancsok beállításait az AI Life alkalmazásban.
Alacsony késleltetés és audio-video szinkronizálás
A Bluetooth hang késleltetés csökkentése, valamint a hang és a kép szinkronizálása közben a játék során a HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató automatikusan alacsony késleltetésű üzemmódba lép, amikor olyan játékokkal játszol, amelyek EMUI 11.0 vagy újabb rendszert futtató telefonon futnak.
Kényelmi beállítások és frissítések az AI Life alkalmazásban
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató a HUAWEI AI Life alkalmazással együtt működik, hogy váltani tudj a különböző zajszabályozási módok között, személyre szabhatod a zajszűrés beállításait, beállíthatod a parancsokat és elvégezheted az OTA frissítéseket.
Gyors töltés és hosszú akkumulátor üzemidő
A nagy kapacitású akkumulátorral és kompakt testtel rendelkező HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik, alacsony fogyasztású megoldással.
Ha a zajszűrés le van tiltva, és a hangerő 50% -ra van állítva, a fülhallgató teljes feltöltése 10 órányi zenelejátszást tesz lehetővé (AAC formátumban) vagy 6,5 órányi hanghívást.A fülhallgató és a töltőtok teljes feltöltése 22 órás zenelejátszást vagy 14 órányi hanghívást tesz lehetővé.A fülhallgató támogatja a gyors töltést, a 10 perces töltés pedig 4 órás zenelejátszást tesz lehetővé.
Intelligens viselés érzékelés
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató intelligens viselés érzékelést kínál a következő funkciók eléréséhez:
1. Zene lejátszása vagy szüneteltetése (EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 vagy újabb szükséges)2. Az audio kimeneti eszköz bekapcsolása (EMUI 10.1 / Magic UI 3.1 vagy újabb szükséges)3. Audio közvetítés figyelmeztetés (EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 vagy újabb szükséges)
Műszaki adatok
Bluetooth verzió: Bluetooth 5.2, visszafelé kompatibilisBluetooth protokoll: A2DP 1.3, Hands-free protokoll (HFP) 1.7, AVRCP 1.6, RFCOMM 1.2, SPP 1.2, AVCTP 1.4 és AVDTP 1.3A töltőtok hardver platformja: Harmadik feles MCUTok töltése: C típusú USB csatlakozó és kábel általi töltésHatékony sávszélesség-frekvencia a zenelejátszáshoz: 20 Hz - 20,000 HzA2DP dekódolási formátum: AAC és SBCHangszóró: Minden füldugónak van egy 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtó egységeMikrofon: Mindegyik fülhallgatónak két MEMS mikrofonja van, amelyek támogatják a felfelé irányuló környezeti zajcsökkentést a hívásokhoz és az előremutató aktív zajcsökkentést.Tanúsítványok: A termék SRRC, CE és Bluetooth minősítéssel rendelkezik.Környezetvédelmi követelmények: A termék megfelel az RoHS, a REACH és az WEEE környezetvédelmi követelményeknek.Töltési idő:
A fülhallgatók feltöltése teljesen: kb. 1 óraA töltőtok feltöltése teljesen (fülhallgatók nélkül): kb. 1,5 óraAz adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak.Akkumulátor kapacitás és típus:
Fülhallgató-kapacitás: 55 mAh (minimális érték)Töltőtok kapacitása: 215 mAh (minimális érték)Akkumulátor típusa: Lítium-ion polimer akkumulátorZenelejátszás / Hanghívás időtartama:
A zenelejátszás időtartama: 10 óra (kikapcsolva a zajszűrést) / 7,5 óra (a zajszűrés engedélyezve)Hanghívás időtartama: 6,5 óra (zajszűrés kikapcsolva) / 5,5 óra (a zajszűrés engedélyezve).
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12