Huawei FreeBuds 4i Wireless fülhallgató, Fehér

Huawei FreeBuds 4i Wireless fülhallgató, Fehér
Huawei FreeBuds 4i Wireless fülhallgató, Fehér
Raktáron
29 195 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Huawei Freebuds 4i bluetooth headset
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató valódi vezeték nélküli sztereó (TWS) fülhallgató, amely bal és jobb fülhallgatóból, illetve a töltőtokból áll, fülön belüli kényelmes kialakítással rendelkezik, amely viselés közben fokozza a komfortot. A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató Bluetooth kapcsolaton keresztül más eszközökhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez csatlakoztatható, hogy hanghívásokat kezdeményezz és zenét hallgass. A 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtó egységgel, két mikrofonnal a környezeti zajcsökkentéshez hívások közben, az előremutató aktív zajcsökkentéshez (ANC) és a Éberségi üzemmódhoz a HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató kristálytiszta hangátvitelt biztosít. Alacsony fogyasztású megoldással és 55 mAh-s akkumulátorral a HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató hosszú akkumulátor üzemmóddal és gyors töltési sebességgel rendelkezik a töltőtok segítségével.
Magával ragadó sztereó hang és váltás az elsődleges / másodlagos fülhallgató között
Miután csatlakozott egy Bluetooth-eszközhöz, a fülhallgató mindkét csatornán sztereó hangot játszik le, amikor hanghívásokat kezdeményezel vagy zenét játszol le. Intelligensen kijelöli az egyik fülhallgatót elsődlegesnek, a másikat másodlagosnak állapotuk és akkumulátorszintjük alapján.
Előzetes zajcsökkentés a kristálytiszta hangzás érdekében
Az előremutató mikrofont a háttérzaj felvételére használják és a zajszűrés érdekében valós időben egy visszirányú hanghullám keletkezik, amely kényelmes zajszűrést eredményez. Maximális zajcsökkentő mélység a mag frekvenciasávjában: 22 dB
Légy tudatában a tiszta és természetes környezeti zajoknak
Bármelyik fülhallgató megérintésével és nyomva tartásával átválthatsz az Éberségi módba, amely lehetővé teszi, hogy a fülhallgató levétele nélkül is tisztában legyen a környező hangokkal.
Duál-mikrofon a környezeti zajok szűréséért hívások közben is
Mindegyik fülhallgatóhoz tartozik két Mikroelektromechanikus Rendszerű (MEMS) szilícium mikrofon, amelyek támogatják a környezeti zajcsökkentést hívások során, hatékonyan csökkentve a környezeti zajt a kiváló minőségű hanghívásokhoz.
Párosítási értesítés az eszköz közelében
Azoknál a telefonoknál, amelyek EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 vagy újabb rendszert futtatnak, a gyors párosítás vagy a kapcsolat érdekében a töltőtok minden egyes kinyitásakor megjelenik egy közelléti párosítási felkérés. A fülhallgatók és a töltőtok akkumulátorának töltöttségi szintje megjelenik az értesítésben.
Komfortos fülbe illeszkedés, kiváló hangzás
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtóval és fülbe épített kialakítással rendelkezik a maximális kényelem és stabilitás érdekében.
Egyszerű érintéses vezérlés
Mindkét fülhallgató beépített kapacitív érzékelőket használ a kettős koppintás, az érintés és tartás parancsok érzékeléséhez. Az EMUI 11.0 / Magic UI 4.0 vagy újabb rendszert futtató telefonon megváltoztathatod a parancsok beállításait az AI Life alkalmazásban.
Alacsony késleltetés és audio-video szinkronizálás
A Bluetooth hang késleltetés csökkentése, valamint a hang és a kép szinkronizálása közben a játék során a HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató automatikusan alacsony késleltetésű üzemmódba lép, amikor olyan játékokkal játszol, amelyek EMUI 11.0 vagy újabb rendszert futtató telefonon futnak.
Kényelmi beállítások és frissítések az AI Life alkalmazásban
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató a HUAWEI AI Life alkalmazással együtt működik, hogy váltani tudj a különböző zajszabályozási módok között, személyre szabhatod a zajszűrés beállításait, beállíthatod a parancsokat és elvégezheted az OTA frissítéseket.
Gyors töltés és hosszú akkumulátor üzemidő
A nagy kapacitású akkumulátorral és kompakt testtel rendelkező HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik, alacsony fogyasztású megoldással.
Ha a zajszűrés le van tiltva, és a hangerő 50% -ra van állítva, a fülhallgató teljes feltöltése 10 órányi zenelejátszást tesz lehetővé (AAC formátumban) vagy 6,5 órányi hanghívást.A fülhallgató és a töltőtok teljes feltöltése 22 órás zenelejátszást vagy 14 órányi hanghívást tesz lehetővé.A fülhallgató támogatja a gyors töltést, a 10 perces töltés pedig 4 órás zenelejátszást tesz lehetővé.
Intelligens viselés érzékelés
A HUAWEI FreeBuds 4i fülhallgató intelligens viselés érzékelést kínál a következő funkciók eléréséhez:
1. Zene lejátszása vagy szüneteltetése (EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 vagy újabb szükséges)2. Az audio kimeneti eszköz bekapcsolása (EMUI 10.1 / Magic UI 3.1 vagy újabb szükséges)3. Audio közvetítés figyelmeztetés (EMUI 10.0 / Magic UI 3.0 vagy újabb szükséges)
Műszaki adatok
Bluetooth verzió: Bluetooth 5.2, visszafelé kompatibilisBluetooth protokoll: A2DP 1.3, Hands-free protokoll (HFP) 1.7, AVRCP 1.6, RFCOMM 1.2, SPP 1.2, AVCTP 1.4 és AVDTP 1.3A töltőtok hardver platformja: Harmadik feles MCUTok töltése: C típusú USB csatlakozó és kábel általi töltésHatékony sávszélesség-frekvencia a zenelejátszáshoz: 20 Hz - 20,000 HzA2DP dekódolási formátum: AAC és SBCHangszóró: Minden füldugónak van egy 10 mm átmérőjű dinamikus meghajtó egységeMikrofon: Mindegyik fülhallgatónak két MEMS mikrofonja van, amelyek támogatják a felfelé irányuló környezeti zajcsökkentést a hívásokhoz és az előremutató aktív zajcsökkentést.Tanúsítványok: A termék SRRC, CE és Bluetooth minősítéssel rendelkezik.Környezetvédelmi követelmények: A termék megfelel az RoHS, a REACH és az WEEE környezetvédelmi követelményeknek.Töltési idő:
A fülhallgatók feltöltése teljesen: kb. 1 óraA töltőtok feltöltése teljesen (fülhallgatók nélkül): kb. 1,5 óraAz adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak.Akkumulátor kapacitás és típus:
Fülhallgató-kapacitás: 55 mAh (minimális érték)Töltőtok kapacitása: 215 mAh (minimális érték)Akkumulátor típusa: Lítium-ion polimer akkumulátorZenelejátszás / Hanghívás időtartama:
A zenelejátszás időtartama: 10 óra (kikapcsolva a zajszűrést) / 7,5 óra (a zajszűrés engedélyezve)Hanghívás időtartama: 6,5 óra (zajszűrés kikapcsolva) / 5,5 óra (a zajszűrés engedélyezve).
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12