Huawei FreeBuds 3i Wireless fülhallgató, Fehér(HUA-FREEBUDS-3I-W)

Huawei FreeBuds 3i Wireless fülhallgató, Fehér(HUA-FREEBUDS-3I-W)

Huawei FreeBuds 3i Wireless fülhallgató, Fehér(HUA-FREEBUDS-3I-W)

Raktáron
31 386 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Huawei FreeBuds 3i
Teljes Zajszűrés
Passzol a füledbe, passzol a stílusodhozAz ergonómiailag stílusos kialakítású kiegészítő tökéletesen illeszkednek a fülekbe, így kínálva magával ragadó akusztikai élményt. Párosítsd őket a rugalmas szilikonokkal, amelyek 4 különféle méretben érkeznek a kényelmes és biztonságos illeszkedés érdekében. Jobb alak, jobb szigetelés, jobb hangzás.
Teljes Aktív ZajszűrésMiközben a kifelé néző mikrofon érzékeli a környezeti zajt, annak érdekében, hogy aktívan kiszűrje azt, addig a befelé néző mikrofon felveszi a füledben lévő többi zajt a további zajcsökkentés érdekében. A HUAWEI FreeBuds 3i alapos zajcsökkentést tesz lehetővé a magával ragadó élvezetért.
Tiszta Öröm, zajtól mentesenA HUAWEI FreeBuds 3i ideális hallgatási légkört teremt, mivel akár 32 dB-re csökkenti a zajszintet. Hallgass kiváló minőségű zenét, izgalmas film hangeffektusokat vagy a szeretteid kedves hangját.
3-mikrofonos rendszer, hallasd a hangod!A HUAWEI FreeBuds 3i két kifelé néző mikrofonnal rendelkezik, hogy tökéletesen azonosítsa be a környezeti hangokat, majd teljesen kiszűrje azokat. Ezen kívül egy harmadik befelé néző mikrofon a füledbe vezetett hangokért felel, ugyanis tovább javítja a hívás minőségét. Minden szó tisztán hallható lesz.
Kicsi méret, fenséges hangzásA HUAWEI FreeBuds 3i rendkívül érzékeny membránnal rendelkezik, amely gondoskodik az autentikus, kiegyensúlyozott hangokról, valamint a 10 mm-es dinamikus hangvezetők erőteljes basszust biztosítanak, így a füledben minden hang ragyogóan szól.
Párosítsd gyorsan a felugró ablakbanA HUAWEI FreeBuds 3i első párosításakor egyszerűen kattints a felugró ablakra. A későbbi párosítás automatikusan megtörténik és még az akkumulátor szintjét is nyomon követheted. Élvezd kedvenc zenéd azonnal.
Ütemre szólA HUAWEI FreeBuds 3i intuitív vezérlői zökkenőmentesen és könnyen illeszkednek az életébe. A lejátszás szünetel, amikor kiveszed a füledből, és folytatódik, ha visszahelyezed.
Töltsd meg a napod zenévelEgyetlen töltés akár 3,5 órányi hallgatási élményt nyújt, míg a töltőtok akár 14,5 órányi töltést képes biztosítani.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12