TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
9
8
3
7

Huawei Band 3 Pro, Fekete(HUA-BAND-3-PRO-BK)

Huawei Band 3 Pro, Fekete(HUA-BAND-3-PRO-BK)

Huawei Band 3 Pro, Fekete(HUA-BAND-3-PRO-BK)

Huawei Band 3 Pro
Egy fitness karkötő, amely segít megőrizni az egészségedet. Keresd meg vele a telefonod, nézd meg a bejövő hívásokat és a hívófél-azonosítót, utasítsd el a hívásokat, nézd elő az üzenet tartalmát, használd az időzítőt és a távirányítót. Mindezt egy ujj érintéssel.
AMOLED érintőképernyő
A teljesen érintőképernyős, 0,95 "-os AMOLED színes kijelző egyedülálló áttekintést nyújt a tevékenységeidről.Intelligensebb szívverés követésAz infravörös sugárzást támogató hardver innovatív kialakítása az intelligens AI segítségével pontos pulzusadatokat ad a pontos** HUAWEI TruSeen ™ 3.0** pulzusmérővel.
Ellenőrizd az alvásod
A Harvard Orvosi Iskola CDB Központjával folytatott intenzív együttműködés révén kifejlesztett felügyeleti és prezentációs eszközök segítenek azonosítani és javítani a hat leggyakoribb alvással kapcsolatos problémát. Ez a funkció több mint 200 lehetséges megoldást és javaslatot kínál, amelyek segítenek reggelente jobban ébredni, este pedig könnyebben elaludni.
A sport és a coaching intelligens nyomon követése
A személyre szabott, intelligens képzés segít neked az állóképességed fenntartásában.
Beépített GPS-sel
A hosszabb futás közben alacsony energiafogyasztású beépített GPS biztosítja, hogy pontosan tudjad, hol és merre vagy, akár hét órán* át. A HUAWEI Band 3 Pro valós idejű értékelést ad, beleértve a maximális VO2 időt és a helyreállítási időt.
//*Az akkumulátor élettartama a használat függvényében változhat.
Ússz okosabban, ússz jobban
Ússz, mint egy bajnok az intelligens visszajelző rendszer segítségével, mely mindig az aktuális eredményeidet és kondíciódat mutatja a medencében és a nyílt vízen egyaránt. A HUAWEI Band 3 Pro vízálló akár 50 méterig, és úszási adatokat kínál, mint például kalória, fordulók száma és az átlagos SWOLF érték.
Ellenőrizd az életed egy érintéssel
Egy karkötő, amely segít megőrizni az egészségedet. Keresd meg vele a telefonod, nézd meg a bejövő hívásokat és a hívófél-azonosítót, utasítsd el a hívásokat, nézd elő az üzenet tartalmát, használd az időzítőt és a távirányítót. Mindezt egy ujj érintéssel.
Raktáron
Raktáron
13 860 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12
Hasonló termékek