HUAWEI Scale 3, Fehér(HUA-SCALE-3-W)(HUA-SCALE-3-W)

HUAWEI Scale 3, Fehér(HUA-SCALE-3-W)(HUA-SCALE-3-W)
HUAWEI Scale 3, Fehér(HUA-SCALE-3-W)(HUA-SCALE-3-W)
Raktáron
9 917 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
A HUAWEI Scale 3 egy divatos, biztonságos és megbízható okosmérleg, amely átfogó egészségügyi jelentést nyújt testünkről, mely adatokat közvetlenül összehangolja a telefonunkkal. Fehér megjelenése letisztulttá, edzett üvegfelülete pedig egyszerűn tisztíthatóvá varázsolja.
A mérleg az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:-súlymérés-testzsírmérés-nyugalmi pulzusmérés-több fiók használata és tárolása-adatok szinkronizálása automatikusan a Huawei Egészség alkalmazással-intelligens háztartási felismerés
Nem csak kg-ban mérhetSúlymérésre alkalmas 2,5-150 kg között, valamint lehetőség van jinben és fontban is mérni.
Kényelmes testösszetétel mérés otthonrólLehetőséget kapunk testösszetételünk mérésére kényelmesen a saját otthonunkból, legyen szó BMI (testtömeg index), testzsírarány, vázizomtömeg, zsírmentes súly, testvíz százalék, fehérje, csont ásványi-anyag tartalom, BMR (bazális anyagcsere arány), zsigeri zsírszint vagy pulzus méréséről.
Automatikus felismerésAz okosmérleg mutatja az automatikusan felismert felhasználók testtömegét és testzsír-százalékát anélkül, hogy elővennénk az okostelefonunkat.
Elem lemerülés figyelmeztetőLO felirat emlékezteti használóját az esetleges elemcserére, ha az akkumulátor szintje hosszú ideig alacsony.
Be-és kikapcsolásA mérleg automatikusan bekapcsol, ha a rajta lévő súly meghaladja az 5kg-ot, majd használatot követően a képernyő kikapcsol és alacsonyfogyasztású üzemmódba lép.
Adatok tárolásaAz előzmény adatok tárolása legfeljebb 512 csoportjának tárolására van lehetőség.Az adatokat Bluetooth-on keresztül szinkronizálja a Huawei alkalmazással offline létünk esetén, vagy automatikusan feltöltődnek a Cloud szolgáltatásba és szinkronizálódnak a Huawei Health alkalmazással, ha újra rendelkezésünkre áll a Wifi kapcsolat.
SzoftverfrissítésTámogatja az OTA frissítéseket
KompatibilitásKompatibilis az Android 5.0 vagy újabb és az iOS 9.0 vagy újabb rendszert futtató telefonokkal
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12