HUAWEI SUPERCHARGE SZIVARGYÚJTÓ TÖLTŐ KÁBELLEL, FEKETE (HUA-AP38)

HUAWEI SUPERCHARGE SZIVARGYÚJTÓ TÖLTŐ KÁBELLEL, FEKETE (HUA-AP38)
A Huawei szupergyors autós töltője 5A gyorstöltéssel kerül forgalomba, használója mindössze 30 perc alatt annyi energiával töltheti fel a telefon akkumulátorát, amennyivel a készülék akár 12 órányi videózást is kibír. A töltőt ráadásul több biztonsági szenzorral is felszerelte a gyártó, amelyek folyamatosan ellenőrzés alatt tartják az áram- és feszültségszinteket, nem megfelelő érték esetén pedig a készülék azonnal abbahagyja a töltést.

A töltő szupergyors töltési képessége csak a szupergyors töltési technológiával ellátott Huawei készülékekkel, azaz a Huawei Mate 9, Porsche Design Mate 9, P10 és P10 Plus modellek esetén érvényesül. Bármely más okostelefon töltése esetén a töltés sebessége a készülék töltési technológiájától függ.

A töltő dupla USB bemenettel érkezik, így egyszerre két készülék töltésére is alkalmas és kompatibilis a különböző típusú gyorstöltési szabványokkal (USB1: 4.5V5A, 5V4.5A, 9V2A, 5V2A, USB2:5V1A,5W output).

A töltő maximális bemeneti feszültsége 24V, a készülék minden ismertebb autó típussal kompatibilis. A töltőt emellett több olyan szenzorral is ellátta a gyártó, amelyek a biztonságért felelnek: a készülék egyrészt monitorozza a bemeneti feszültség szintjét, és amennyiben az túl magas vagy túl alacsony, automatikusan lekapcsol. Az autós gyorstöltő emellett a bemeneti áramerősséget is folyamatosan figyelemmel követi, és túl magas érték esetén szintén lekapcsol. Emellett stabilizálja a kimeneti feszültséget és biztonságos keretek között tartja azt.Huawei saját fejlesztésű szupergyors töltőkábele (SuperCharge), egy AP38 autós szupergyors töltő, illetve egy Type C típusú usb kábel, amelynek segítségével a készülék bármilyen töltőtípussal áramhoz csatlakoztatható.

Huawei AP38 autós töltő adapter 2xUSB, 5V/4.5A, fekete-ezüst színű

(1. kimenet) Töltse fel a készülékeket egyidejűleg teljes sebességgel, 5V 1A dedikált adaptív teljesítmény mellett

(2. kimenet) Töltőberendezések egyidejű teljes sebességgel 4.5V / 5A, 5V / 4.5A, 9V / 2A, 5V / 2A (huawei gyors töltés), az erre alkalmas készülékkel.

Kompatibilis minden USB-alapú eszközzel, beleértve az Android és Apple okostelefonokat és táblagépeket is.

A beépített biztosítékok védik a készülékeket a túlzott áramtól, a túlmelegedéstől és a túltöltéstől

A csomag tartalma: Huawei Supercharge autós töltő X 1, Huawei USB C kábel X 1,
7 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1290
Webáruház készítés
argep.hu olcsobbat.hu