AppleWatch S6 Cellular 44mm Szürke alum tok,Fekete sport szíjjal(APPLE-MG2E3HC-A)

AppleWatch S6 Cellular 44mm Szürke alum tok,Fekete sport szíjjal(APPLE-MG2E3HC-A)

AppleWatch S6 Cellular 44mm Szürke alum tok,Fekete sport szíjjal(APPLE-MG2E3HC-A)

Nincs raktáron
225 741 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Az egészség órája a jövőből már a csuklódon.
Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmian új érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKG-t bárhol, bármikor. Tekintsd át egy szempillantás alatt a fitnesz­adataidat a korszerű, mindig bekapcsolt Retina kijel­zőn. Az Apple Watch Series 6-tal a csuklódon jobban képben lehetsz, és az egészségesebb, aktívabb élet is csak egy karnyújtásnyira van tőled.
Véroxigén Egy újabb szint az innovációban.
A véroxigénszint a fittséged egyik fontos mutatója. Segíthet megérteni, hogy a szervezeted milyen mértékben képes felvenni az oxigént, illetve mekkora mennyi­séghez jut belőle. Az Apple Watch Series 6 figyelemre méltó új érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigénszintedet. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, és ezeket az adatokat kedved szerint bármikor áttekintheted. *1
Új érzékelő. Új tudás.
Az új véroxigénszint-érzékelőt négy LED-csoport és négy fotodióda alkotja. A hátlapba épített kristályban található, melyet alapjaiban átterveztünk. Az érzékelő a Véroxigén appal együttműködve teszi lehetővé a véroxigénszinted meghatározását.
Rávilágít a lényegre.
A zöld, vörös és infravörös LED-ek megvilágítják a csuklódban futó vérereket, a foto­diódák pedig megmérik a visszavert fény mennyiségét. A kapott adatból fejlett algoritmusok meghatározzák a véred színét, amely megmutatja a vérben jelen lévő oxigén mennyiségét.
EKG A csuk­lódon. Bárhol, bármikor.
Az Apple Watch Series 6 az EKG appal az egyelvezetéses elektrokardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. 2* Ez óriási teljesítmény egy karórától. Létfontosságú adatokkal képes ellátni a kezelő­orvosodat, téged pedig nyugalommal tölthet el.
Az ujjad sokat elárul a szívedről.
A Digital Crownban és a hátlapi kristályban lévő elektródák az EKG appal együttműködve észlelik a szív elektromos jeleit. Elég megérintened a Digital Crownt, és 30 másodperc alatt elkészül az EKG-hullámforma. Az EKG app jelezni tudja, hogy a szívverésed szabályos, szinusz­ritmusú, vagy pitvarfibrilláció jeleit mutatja, ami a szívritmuszavar egyik súlyos formája. *3
Alvás. A jó reggel egy jó éjszakával kezdődik.
Egészséged megőrzésének lényeges eleme, hogy eleget aludj. Az új Alvás app segít, hogy állandó esti rutint alakíthass ki, és éjszakáról éjszakára követhesd vele az alvási szokásaidat. Tapasztalataid alapján állítsd be és érd el a kitűzött alváscélodat.
Fitnesz. Odatettük magunkat, hogy mindent beleadhass.
Aki fitt szeretne maradni, annak a tudás hatalom. Meríts motivációt a rendszeres mozgáshoz, és kövesd minden eddiginél pontosabban az edzés­adataidat – a vízben, a teremben és az utakon is. A Series 6-ban az Apple Watch felülmúlja eddigi önmagát, hogy te is a legjobb formádat hozhasd.
Eddz minél sokszínűbben.
Akármilyen sportban vagy elemedben, az Apple Watchon mérheted az edzéseidet. Válaszd ki a futást, az úszást, a jógát, a biciklizést vagy szinte bármely más testmozgást, amit szeretsz, és már indíthatod is a mérést.
Megnézheted, hogy állsz, anélkül hogy leállnál.
A mindig bekapcsolt Retina kijel­ző fényereje a korábbinál 2,5-szer nagyobb a szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így erős napsütésben sem gond, hogy csukló­emelés és a ritmusod megtörése nélkül rápillanthass az edzésadataidra mozgás közben.
Szintekkel jobb.
Felfelé gyalogolsz egy combos emelkedőn, vagy síelés közben suhansz lefelé egy lejtőn? Hogy még pontosabb adatokat kaphass mozgás közben, a mindig bekapcsolt új magasság­mérő kül- és beltéren egyaránt folyama­tosan, valós időben követi a tengerszint feletti magasság változását.
Inspiráció. Motivál és megdolgoztat.
Zene és Podcastok. Hallgasd azt, ami a legjobban motivál a mozgásra. Az Apple Music 70 millió dalt ad a lehető­ségekhez. *4
Tevékenységgyűrűk.
Motiválnak, hogy kevesebbet ülj, többet mozogj és sportolj. Nap mint nap.
Tevékenység­megosztás.
Osszátok meg tevékenység­gyűrűiteket egymás között a családdal és a barátokkal, és biztassátok egymást.
Versenyek.
Hívd ki a barátaidat egy hétnapos Tevékenység­versenyre.
Bevonatok. Színes egyéni­ségeknek, pirosban és kékben.
Eddigi legszínesebb sorozatunk az új (PRODUCT)RED és kék alumínium­tokkal bővült. Válassz a rozsdamentes acélból és 100%-ban újra­haszno­sított alumíniumból készült tokok kínálatából.
Körpánt. Simán felvehetsz valami újat.
Az Apple Watch Series 6 szíjai között újdonság az innovatív, kényelmes körpánt, amelyen nincs sem kapocs, sem csat. Az egy darabból álló pánt kétféle anyagból, kilenc különböző méretben kapható, hogy pontosan a csuklódra illőt választhass.
Körpánt.
A puha, nyújtható szilikongumiból készült körpánt nemcsak végtelenül kényelmes és könnyű, hanem meglepően egyszerű fel- és levenni is.
Fonott körpánt.Ez a szíj szilikonszálak és több mint 16 ezer újra­haszno­sí­tott poliészterből készült szál szövete – texturált, nyújtható és gyönyörű.
Kijelző. Mindig bekapcsolva.
Jobb, mint valaha. A mindig bekapcsolt Retina kijel­zőnek jóval nagyobb a fényereje a szabadban akkor is, amikor le van engedve a kezed. Így a korábbinál sokkal egysze­rűbben láthatsz minden információt a szám­lapon anélkül, hogy felemelnéd a csuklódat és felébresztenéd az órádat.
Mindig készen áll.
Ha le van engedve a csuklód, és lefelé húzod az ujjad a kijel­zőn, akkor megnyílik az Értesítési központ, ha felfelé, akkor pedig a Vezérlőközpont. A komplikációkat is aktiválhatod egyetlen koppintással. Az ilyen egyszerű műveletekhez nem kell felemelned a csuklódat, ha nem szeretnéd, például amikor egy megbeszé­lésen veszel részt.
Új számlapok. Számtalan lehetőség.
Új kedvencekre találhatsz a most érkezett számlapok eddigi legnagyobb választékában. Alakítsd őket a hangulatodhoz, a stílusodhoz vagy a kedvenc elfoglalt­ságaidhoz, hogy olyan egyediek legyenek, mint te magad.
Tömérdek számlap.
Most minden eddiginél egyszerűbben fedezhetsz fel és oszthatsz meg az érdeklődésednek megfelelő olyan egyedi számlapokat, amelyek minden fontos információt egy helyen mutatnak meg. Találj rá új kedvencekre az App Store-ban, a neten és a közösségi médiában.
Maradj kapcsolatban. Légy informált menet közben is.
Bármerre jársz, az Apple Watch Series 6 segít, hogy képben legyél, és mindig veled lehessenek, akik igazán fontosak számodra. Ha mobilhálózatos modellt választasz, akkor is elérhető maradhatsz, amikor nincs nálad a telefonod. *5
Telefon és üzenetek.
Telefonálj és küldj üzeneteket közvetlenül a csuklódról.
Apple Pay.
Fizess biztonságosan – csak az órád kell hozzá.
Értesítések.
Finom rezgés figyelmeztet az ütemezett időpontokra vagy akár arra is, ha ideje felállnod.
Térképek.
Az óra finom rezgéssel jelzi a csukló­don, ha kanyarodnod kell.
Technkai adatok. A Series 6 (GPS + Cellular) jellemzői:
Az alumíniumtokos modell ezüst-, asztroszürke, arany-, kék és (PRODUCT)RED színben kaphatóA rozsdamentesacél tokos modell ezüst-, grafit- (DLC) és aranyszínben (PVD) kaphatóA titántokos modell természetes titán- és asztrofekete színben kaphatóGPS/GNSSIránytűMindig bekapcsolt magasságmérő50 méterig vízálló *3Véroxigénszint-érzékelő (Véroxigén app) *1Szívelektródák (EKG app) *2Második generációs optikai pulzusmérőNemzetközi segélyhívás *4Vészhelyzet – SOS *5Gyorsulásmérő esésészleléssel; méréshatár: 32 gGiroszkópIntelligens fényérzékelőHangszóró, 50 százalékkal hangosabbMikrofon (lehetővé teszi a Zaj app működését)Apple PayGymKitKapacitás: 32 GBKerámia-zafírkristály hátlap44 mm (368 x 448 képpont, 977 mm2-es kijelzőterület)40 mm (324 x 394 képpont, 759 mm2-es kijelzőterület)Mindig bekapcsolt LTPO OLED Retina kijelző (1000 nites fényerő)S6 SiP 64 bites, kétmagos processzorral – akár 20 százalékkal gyorsabb, mint az S5Apple W3 vezeték nélküli chipU1 chip (ultraszélessávú)LTE és UMTS *6Wi-Fi (802.11b/g/n, 2,4 és 5 GHz)Bluetooth 5.0Beépített lítiumionos akkumulátor, akár 18 óra üzemidő *7Mágneses töltőkábel
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12