Apple Pencil iPad Pro-hoz(APPLE-MK0C2ZM-A)(APPLE-MK0C2ZM-A)

Apple Pencil iPad Pro-hoz(APPLE-MK0C2ZM-A)(APPLE-MK0C2ZM-A)
Apple Pencil iPad Pro-hoz(APPLE-MK0C2ZM-A)(APPLE-MK0C2ZM-A)
Raktáron
44 239 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Raktáron
Ha pixelpontos precizitásra van szükséged, a sokoldalú Apple Pencilnél nem találsz jobb eszközt. Éppúgy használhatod jegyzeteléshez, mint diagramrajzoláshoz, akvarellezéshez, bérleti szerződés aláírásához vagy ahhoz, hogy megjelölj valamit egy e-mailben. Bármit is csinálsz az Apple Pencillel, amilyen egyszerű használni, olyan nehéz letenni.
Mindig a lényegre kihegyezve.Külsőre az Apple Pencil hagyományos íróeszközre emlékeztet, pedig sokkal több annál. Ezt az egy eszközt elképesztően sok mindenre használhatod, például komplex dokumentumokat láthatsz el jegyzetekkel, az építés helyszínén módosíthatsz épületterveket, vagy fotók rétegeit retusálhatod. Az Apple Pencil egyedi képességeit kihasználó dedikált alkalmazásokkal valóban határtalanok a lehetőségeid.
Leiskolázza a jegyzetelést.Az Apple Pencillel pont olyan természetes érzés jegyzetelni és rajzolni, mintha papírra írnál. Kézzel írt jegyzeteket és rajzokat illeszthetsz vele a gépelt szövegek mellé, és még a kézírásos szövegre is rá tudsz keresni a Spotlighttal. Az App Store-ban található szuper jegyzetelőalkalmazások pedig még több izgalmas lehetőséget kínálnak.
Kívül ceruza, belül számítógép.Amikor először kezedbe veszed az Apple Pencilt, azonnal ismerős lesz az érzés, ám az egyszerű külső forradalmian új technológiákat rejt. Használata éppoly könnyű, mintha egy ujjal rajzolnál, pedig annál sokkal pontosabb.
Ilyen pontosság óriási precizitást igényel.Az Apple Pencilből jóformán bármilyen grafikai effektust előcsalogathatsz, méghozzá pixelre pontosan. Éppolyan tökéletes eszköz műszaki ábrák készítéséhez, mint portrék apró részleteinek kidolgozásához. Bizonyos alkalmazásokban két ujjad a kijelzőhöz érintve virtuális vonalzót hívhatsz elő, amivel egyenes vonalakat tudsz húzni.
Még szorosabb lépést tart a gondolataiddal.A ProMotion technológiának köszönhetően az új iPad Pro kijelzőjén gyakorlatilag azonnal megjelenik, amit az Apple Pencillel rárajzolsz. A villámgyors válaszidővel olyan természetes és folyékony mozdulatokkal alkothatsz, mint semmilyen más digitális, kreatív eszközzel.
Ha rányomod, vastagabban fog.Az Apple Pencil kifinomult érzékelői tökéletes pontossággal képesek megállapítani, hogy milyen erővel nyomod a hegyét a kijelzőre. A vastagabb vonalakhoz nyomd rá jobban, a hajszálvékony rajzoláshoz pedig elég egy leheletnyi érintés. A nyomás erősségét változtatva bármilyen vastagságú vonalat elővarázsolhatsz.
Más szögben tartva más árnyalatot kapsz.Az Apple Pencil hegyébe épített két dőlésérzékelő pontosan kiszámítja a kezed dőlésszögét. Miközben írsz vagy rajzolsz, a Multi-Touch kijelző mindkét érzékelő relatív pozícióját észleli, így az Apple Pencilt különböző szögben tartva szabályozhatod az árnyalást – pont úgy, ahogy egy hagyományos ceruzával tennéd.
Alkoss kényelmesen.Az iPad Pro kéznyomszűrő technológiával működik. Ennek köszönhetően a kezedet a kijelzőn pihentetheted, miközben az Apple Pencillel rajzolsz. Minden porcikáddal a precíz alkotásra koncentrálhatsz és nem kell azon aggódnod, hogy hogyan tartsd a kezed.
12 órás üzemidő. Ötletekkel neked kell kitöltened.Az Apple Pencilt a mágneses kupakja alatt rejtőző Lightning csatlakozóval pattinthatod az iPad Pródba. Vészhelyzetben elég 15 másodpercig töltened az eszközt, hogy további 30 percet használhasd.1 Ha pedig teljesen feltöltöd az Apple Pencilt, tizenkét órán át írhatsz, rajzolhatsz, jegyzetelhetsz, szerkeszthetsz vagy firkálgathatsz vele.2
További információk:https://www.apple.com/hu/apple-pencil/
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1590
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12