TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
9
8
4
2

AKG Y500 on-ear wireless fejhallgató, Kék(AKG-Y500-BL)

AKG Y500 on-ear wireless fejhallgató, Kék(AKG-Y500-BL)

AKG Y500 on-ear wireless fejhallgató, Kék(AKG-Y500-BL)

Szabad vezérlés
A karcsú Y500 fejhallgatóval vezeték nélkül streamelheted a kedvenc számaidat, bárhol is jársz. Amikor leveszed a fejhallgatót, a zenelejátszás szünetel, és amikor visszaveszed, újraindul, a hangerő és a hívásfogadás pedig a fülpárna borításán lévő vezérlőkkel szabályozható. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek és a gyorstöltésnek* köszönhetően megállás nélkül szólhat a zene.
Az AKG-től megszokott hangzás
Az AKG célja, hogy olyan hangélményt nyújtson, amely ösztönzi a kreatív kifejezést. Az egyensúly egyenletes, többdimenziós hangzást biztosít, a rendkívüli részletességnek köszönhetően pedig minden hangszert ki lehet venni. Hallgasd a zenét úgy, ahogy azt a zenész megálmodta, és meríts belőle inspirációt.
Ambient Aware technológia
Egyetlen gombnyomással szabályozhatod, hogy mennyi környezeti zajt szeretnél beengedni, így a zenébe mélyedve azért a külvilágra is odafigyelhetsz.
Automatikus lejátszás és szüneteltetés
Ha leveszed a fejhallgatót, a zenelejátszás automatikusan szünetel. Amint visszahelyezed a füledre, a zene azonnal elindul.
Többfunkciós vezérlők a fülpárna borításán
A hangerőt és a hangszinteket közvetlenül a fejhallgatóról, egyszerűen, a fejhallgató levétele nélkül szabályozhatod.
Stílusos, kényelmes kialakítás
Az alumínium díszítőelemekkel, puha tapintású fejpánttal és memóriahabos fülpárnákkal rendelkező Y500 modellt kényelemre és tartósságra tervezték. A visszafogott kialakítás és a megújult színösszeállítás gondoskodik róla, hogy a fejhallgató kinézete felvegye a versenyt a hangzásával.
Zökkenőmentes csatlakozás, egygombos vezérlés
A többpontos csatlakozás révén egyszerre két Bluetooth-eszközzel is párosítható, továbbá intuitív, zökkenőmentes váltást tesz lehetővé az eszközök között. Az univerzális, egygombos távvezérlő kábellel pedig könnyedén szabályozhatod a zenéidet és a hívásaidat is.
Hosszú akkumulátor-üzemidő, gyorstöltéssel
Élvezd a zenét aggodalom nélkül, az akár 33 órás üzemidővel. Egy gyors, 5 perces töltéssel további egy óráig hallgathatsz zenét.*
Raktáron
Raktáron
43 800 Ft
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12
Hasonló termékek