4. AKG Y600NC on-ear wireless fejhallgató, Fekete

4. AKG Y600NC on-ear wireless fejhallgató, Fekete

4. AKG Y600NC on-ear wireless fejhallgató, Fekete

Nincs raktáron
70 089 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A legjobb osztályú aktív zajcsökkentő technológia
Az aktív zajcsökkentés az utazáshoz finomítva a kiváló anyagokkal - memóriahabbal és protein bőrrel - a környezeti zaj csökkentése és a tökéletes, csendes zóna létrehozása érdekében.
Veszteség nélküli vezeték nélküli audiolejátszás az aptX-vel
Vezeték nélküli hozzáférést biztosít a Bluetooth-on keresztül, élvezze a kiváló minőségű hangtovábbítást streaming közben, az aptX és az AAC technológiának köszönhetően, amely fokozza a média vezeték nélküli hangteljesítményét. Bejövő hívása van? Fogadja egyetlen gombnyomással.
AKG referencia hangminőség
Be- és kikapcsolható díjnyertes AKG Signature hangot biztosítja, mely közép- és mély hangokban gazdag.
15 óra akkumulátor élettartam
15 órás lejátszást érhet el mind a Bluetooth, mind az aktív zajszűrés bekapcsolt állapotában, és akár 30 órányi lejátszást csak az ANC bekapcsolt állapotában lehet. Valójában végtelenül passzív módban is használhatja őket, mivel ezek a fejhallgatók még kikapcsolt állapotban is jól hangzik.
Laposra összecsukható, kompakt, teljesen szállítható csomagolásban
Laposra összecsukható N60NC vezeték nélküli fejhallgató könnyen illeszkedik mind a kézipoggyászba, mind a zsebébe, készen áll bármilyen hosszú és rövid utazásra. Az olyan átgondolt kiegészítők, mint az univerzális mikrofon / távirányító, a kusza-mentes szövetkábel, a légitársasági adapter és a hordtáska, egyszerűen a kényelmesebbé teszik ezeket a fejhallgatókat.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási költség
1505
Warranty

Termék gariciális időszaka hónapokban kifejezve

12
Hasonló termékek