Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
1
9
6
5
6

2. Xiaomi Mi wireless töltőpad, Fekete(XIAO-WLESS-CHR)

2. Xiaomi Mi wireless töltőpad, Fekete(XIAO-WLESS-CHR)

2. Xiaomi Mi wireless töltőpad, Fekete(XIAO-WLESS-CHR)

Qi Wireless szabvány | Gyorstöltés akár 10W-ig | Intelligens kompatibilitás | Fém ház
QI Wireless töltési protokoll
A Mi Wireless Charging Pad töltő kompatibilis a QI Wireless töltési szabvánnyal, amelyet a Wireless Power Consortium fejlesztett ki. Okos eszközöket tud tölteni, amelyek rendelkeznek QI minősítéssel.
Gyorstöltés támogatása egyes modellek esetén
A Mi Wireless Charging Pad támogatja a gyorstöltést különböző okostelefon modellek esetében*, a Mi Mix 2S-nek, az iPhone 8-nak, a 8 Plus-nak és az iPhone X-nek 7.5W, míg a Samsung S9-S10 sorozat számára 10W-ot biztosít.
Észleli és véd az idegen fém tárgyak ellenA napi használat közben kis fém objektumok kerülhetnek a vezeték nélküli töltő és a telefonkészülék közé és túlmelegedést okozhatnak. A Mi Wireless Charging Pad felismeri ezeket és automatikusan megszakítja a töltést a felület hőmérsékletének mérséklése érdekében.
A telefont a tokjában is tölti
A Mi Wireless Charging Pad vezeték nélküli töltő stabil töltési távolsága maximum 4 mm, így a tokban lévő telefont is tudja tölteni.** Fém tokban lévő telefont nem tölt
Többpontos védelem az extra biztonságértAz eszköz többpontos védelmi funkciókkal rendelkezik, pl. túlmelegedés-, és túlfeszültség elleni védelem. Ezek szavatolják a biztonságos töltési folyamatot.
Nincs raktáron
6 934 Ft
Nincs raktáron

Adatok

Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12

Hasonló termékek