2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete

2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete

2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete

Nincs raktáron
58 659 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Az UA Sport Train az edzőteremre született.
A SuperVent fülpárnák mindíg hűvösek és szárazak maradnak, míg a markolat anyaga puha érzetet és maximális stabilitást biztosít. Az UA Train fejhallgatók tartalmaznak minden nagyszerű, vezeték nélküli JBL Charged Sound élményt. Az UA logó egyszerű érintésével a TalkThru technológia aktíválódik, így beszélgethet edzőjével, anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. A túlméretezett kezelőszervek intenzív edzés alatt könnyed hozzáférést biztosítanak és a 16 órás Speed Charge akkumulátor egy órányi lejátszást biztosít mindössze öt perc töltéssel. A sportolók tesztelték és segítettek a tervezés során a tartósság érdekében. A fejhallgató nedvességálló és a fülpárnái kézzel moshatók. Az UA Sport Wireless Train segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki az edzésből.
Jellemzők:
BluetoothBionic HearingTúlméretezett gombok a könnyebb kezelhetőség érdekébenAkkumulátor élettartam egy feltöltéssel: legfeljebb 16 óra (közepes hangerőn)
Armor Fabric technológia
Az Under Armour egyedülálló szövet technológiái közül kettő, az UA Sport Wireless Train nem kétséges a tornateremben. Az UA SuperVent a fülpárnákra öszpontosít és igazi lélegzõképességet biztosít egy könnyû, tartós, gyorsan száradó szövetben, amely eltávolítható és kézzel mosható. A markolat anyaga tökéletesen stabillá teszi a belső fejpántot és a fülpárnákat, így puha érzetet és maximális stabilitást biztosít.
16 órás akkumulátor idő
A 16 órás Speed Charge akkumulátor egy órányi lejátszást biztosít mindössze öt perc töltéssel.
Többfunkciós TalkThru gomb
A TalkThru technológia lehalkítja a zenét és bekapcsolja a beszédoptimalizált, zajcsökkentő mikrofonokat, így könnyedén beszélhet a készletek környezetével a fejhallgató levétele nélkül.
Bluetooth vezeték nélküli technológia
A vezeték nélküli technológia kábelmentes, komfortos használatot biztosít
JBL Charged Sound
Kiválló hangzás, gazdag basszussal, hogy ezzel is növelje az edzés közbeni dinamikát
Túlméretezett gombok
A túlméretes gombok megkönnyítik a fejhallgató kezelését edzés közben
Masszív kidolgozottság
Az IPX4 minősítéssel ellátott, masszív kialakítású fejhallgatót a sportolók tesztelték. Többek között a verejték ellenállás és a könnyű szállítás is szempont volt számukra.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
6
Hasonló termékek
-10%
Raktáron: 1 db
-10%
Raktáron: 5 db
Raktáron: 5 db
Raktáron: 5 db
-10%
Raktáron: 1 db
-10%
Raktáron: 5 db
-10%
Raktáron: 5 db