TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
9
7
0
6

2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete(UAR-ONEARBTBLK)

2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete(UAR-ONEARBTBLK)

2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete(UAR-ONEARBTBLK)

Az UA Sport Train az edzőteremre született.
A SuperVent fülpárnák mindíg hűvösek és szárazak maradnak, míg a markolat anyaga puha érzetet és maximális stabilitást biztosít. Az UA Train fejhallgatók tartalmaznak minden nagyszerű, vezeték nélküli JBL Charged Sound élményt. Az UA logó egyszerű érintésével a TalkThru technológia aktíválódik, így beszélgethet edzőjével, anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. A túlméretezett kezelőszervek intenzív edzés alatt könnyed hozzáférést biztosítanak és a 16 órás Speed Charge akkumulátor egy órányi lejátszást biztosít mindössze öt perc töltéssel. A sportolók tesztelték és segítettek a tervezés során a tartósság érdekében. A fejhallgató nedvességálló és a fülpárnái kézzel moshatók. Az UA Sport Wireless Train segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki az edzésből.
Jellemzők:
BluetoothBionic HearingTúlméretezett gombok a könnyebb kezelhetőség érdekébenAkkumulátor élettartam egy feltöltéssel: legfeljebb 16 óra (közepes hangerőn)
Armor Fabric technológia
Az Under Armour egyedülálló szövet technológiái közül kettő, az UA Sport Wireless Train nem kétséges a tornateremben. Az UA SuperVent a fülpárnákra öszpontosít és igazi lélegzõképességet biztosít egy könnyû, tartós, gyorsan száradó szövetben, amely eltávolítható és kézzel mosható. A markolat anyaga tökéletesen stabillá teszi a belső fejpántot és a fülpárnákat, így puha érzetet és maximális stabilitást biztosít.
16 órás akkumulátor idő
A 16 órás Speed Charge akkumulátor egy órányi lejátszást biztosít mindössze öt perc töltéssel.
Többfunkciós TalkThru gomb
A TalkThru technológia lehalkítja a zenét és bekapcsolja a beszédoptimalizált, zajcsökkentő mikrofonokat, így könnyedén beszélhet a készletek környezetével a fejhallgató levétele nélkül.
Bluetooth vezeték nélküli technológia
A vezeték nélküli technológia kábelmentes, komfortos használatot biztosít
JBL Charged Sound
Kiválló hangzás, gazdag basszussal, hogy ezzel is növelje az edzés közbeni dinamikát
Túlméretezett gombok
A túlméretes gombok megkönnyítik a fejhallgató kezelését edzés közben
Masszív kidolgozottság
Az IPX4 minősítéssel ellátott, masszív kialakítású fejhallgatót a sportolók tesztelték. Többek között a verejték ellenállás és a könnyű szállítás is szempont volt számukra.
Nincs raktáron
56 215 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
6
Hasonló termékek