TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Látogató számláló

0
1
3
0
6
3
7

2. Huawei Watch GT2 Pro okosóra, Titánium,Fekete(HUA-WATCH-GT2-PRO-BK)

2. Huawei Watch GT2 Pro okosóra, Titánium,Fekete(HUA-WATCH-GT2-PRO-BK)

2. Huawei Watch GT2 Pro okosóra, Titánium,Fekete(HUA-WATCH-GT2-PRO-BK)

Huawei Watch GT 2 Pro okosóra
A HUAWEI WATCH GT 2 Pro egy ultravékony sportóra, melynek vízállósága 50 méter, az üzemideje két hét, és integrált intelligens funkciókkal rendelkezik, mint például a vezeték nélküli töltés, a HUAWEI TruSleepTM, edzéskövetés, asszisztens, pulzusszám követés, GPS követés és így tovább. Könnyű és divatos kialakítása, tudományos fitnesz útmutatása és egészségügyi állapot vizsgáló funkciói ideális órává teszik a mindennapi szituációk és profi edzések során.
Edzés monitorozásÓrád a beépített gyorsulásmérővel és giroszkópos érzékelőkkel felismeri és figyeli a különböző típusú edzéstevékenységeket és a hozzájuk tartozó adatokat a nap folyamán, illetve támogatja az adatok összegyűjtését és megjelenítését, például a lépések számát, az elégetett kalóriák mennyiségét és az aktivitás intenzitását.Megnézheted az edzés részletes adatait az óra Tevékenység menüpontban vagy a Huawei Health alkalmazásban, és megoszthatja az adatokat a Huawei Health alkalmazásból a különböző közösségi média platformokon.Ön is elindíthat egyéni edzést az órájának Workout alkalmazásán, és elkészítheti saját testreszabott edzési tervet az Ön preferenciái alapján. Az edzés alatt az órája valós időben automatikusan rögzíti az edzés adatait, majd az edzés alapján útmutatást nyújt. Az edzés vége után megoszthatja eredményeit a Huawei Health alkalmazással.
Alvás monitorozásAz órád a HUAWEI TruSleepTM alvásmonitorozó technológiát használja az alvásidő pontos és átfogó figyelemmel kíséréséhez, az indikátorok (például mély alvás, könnyű alvás és REM) azonosításához, valamint részletes alvásminőségi értékeléshez és ajánlásokhoz az alvásminőség javításához.
StressztesztAz órád támogatja a stressz nyomon követését a nap 24 órájában. Az óra optikai pulzusszám-érzékelővel van felszerelve, amely nyomon követi a stresszt és megmutatja a stresszértékeket, hogy jobban megértsd a fizikai állapotodat. A stresszteszt eredménye szinkronizálódik a telefonnal, majd a felhőbe a Huawei Egészség alkalmazás segítségével. Hivatkozhatsz a tartalomra a STRESS RELIEF ASSISTANT alatt is, hogy csökkentsd a stressz szintjét és maradj nyugodt.
Légzési gyakorlatokA légzési gyakorlatok segítenek ellazulni és javíthatják a hangulatodat a munkahelyen vagy a mindennapi életben. Helyesen viseld az óráját, tartsd a karodat mozdulatlanul és a légzési gyakorlatok elvégzéséhez kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat. Indíts egy egyéni légzési gyakorlatot az órádon és kövesd a képernyőn megjelenő animációkat a belélegzéshez és kilégzéshez. Ez idő alatt az órád összegyűjti a pulzusjeleidet. Amikor a légzési gyakorlatok befejeződtek, az óra megjeleníti az eredményeket és a pulzusodat.
ÉrtesítésekÓrád valós időben jeleníti meg a telefon értesítéseit, ideértve az azonnali üzenetek, hívások, SMS üzenetek, e-mailek és közösségi média alkalmazások értesítéseit, illetve rezgéssel jelzi ezeket. Bizonyos értesítések esetén megteheted az SMS / csevegés törlését, a hívások elutasítását és az értesítések blokkolását.
ZeneCsatlakoztasd órádat a telefonhoz a Huawei Egészség alkalmazás segítségével, hogy irányítsd a telefon zenelejátszását az óráddal, valamint a zeneszámok közötti váltáshoz vagy a hangerő beállításához. Szinkronizálhatod a zenét a telefonról az órára és lejátszhatod azt csatlakoztatott Bluetooth fülhallgató segítségével, lehetővé téve a zenék hallgatását anélkül, hogy telefonodat magaddal kellene vinned. * Csak Android telefonokon támogatott.
Magassági barométer és iránytűAz órában beépített magasságmérő és iránytű található, amely megkönnyíti az életedet, ha a szabadban tartózkodsz.
Animált óraszámlapokAz óra támogatja az animált óraszámlapokat, így még szórakoztatóbbá teheted órádat. Az animált óralap telepítéséhez nyisd meg a Huawei Egészség alkalmazást, érintsd meg az Eszközök, majd az óraszámlapok elemet, hogy megtalálhasd és telepíthesd az animált óraszámlapokat.
100 Edzés módAz óra 100 edzésmódot támogat, ezek közül hozzáadhatsz vagy eltávolíthatsz az órából kedved szerint az egyszerűbb használat érdekében. Edzésmód hozzáadásához az órádon érintsd meg az Edzés lehetőséget, és add hozzá a kívánt. Az edzésmód eltávolításához érintse meg az edzésmód jobb oldalán található Beállítások ikont, húzd az alját és érintsd meg az Eltávolítás elemet az edzés eltávolításához.
Távoli fényképezőgép használatHa az órát csatlakoztatod a telefonhoz, akkor az órádnak Távoli fényképezőgép funkciójával elindíthatod a telefon kameráját, és az óra képernyőjének megérintésével készíthetsz képet.
Automatikus edzésérzékelésAz óra automatikusan felismeri az edzés állapotát. Miután engedélyezted ezt a funkciót az óra edzés beállításaiban, az órád emlékeztet, hogy kezd el az edzés rögzítését, amikor intenzívebb tevékenységet észlel. Választhatsz úgy, hogy figyelmen kívül hagyod vagy megkezded az edzés rögzítését. Jelenleg ez a funkció képes felismerni a futó, sétáló, elliptikus és evező edzéseket.
Műszaki adatok
Óratest anyaga: Titán ötvözetHátlap anyaga: Kerámia + Zafír üvegAz óraszíj szélessége 22 mm, és 140–210 mm közötti csuklóméretekre alkalmas.Vezeték nélküli töltésTöltési idő: 2 óraKészenléti idő: akár 2 hétBluetooth: 2.4 GHz, BT 5.1, támogatja a BLE-t/BR-t/EDR-t
Érzékelők:
Gyorsulás érzékelőGiroszkópGeomágneses érzékelőOptikai pulzusmérőKörnyezeti fényérzékelőBarométer érzékelőKapacitív érzékelő
Raktáron
Raktáron
106 857 Ft

Adatok

Szállítási idő
1 nap
Szállítási költség
1490
Warranty
12

Hasonló termékek